Sye
Uzman
“Bahçeli’nin ‘Öcalan’ açıklaması kötü kokuyor. Erdoğan’ın planı gibi kokuyor.”
Aynı açıklamada bunu da söylüyor twitter da ki tıklama kasan hesapların dışına çıkın da asıl kaynağından bakın haberlere.
Düm düz Apo sizin olsun biz Kürtlerle Türkleri barıştırmak peşindeyiz diyor Özgür Özel.
Özgür Özel şehit vermek istemiyoruz diyor annelerin oğulları ölmesin diyor kısaca yine yaranamıyor bu halka
Evinden konuşmak kolay tabii kendisi savaşmıyor nasıl olsa. Bana 2 yıl önce gelseniz Özgür Özel gibi bir sosyalisti savunacaksın deseniz inanmazdım, halimize bak.
Aynı açıklamada bunu da söylüyor twitter da ki tıklama kasan hesapların dışına çıkın da asıl kaynağından bakın haberlere.
Düm düz Apo sizin olsun biz Kürtlerle Türkleri barıştırmak peşindeyiz diyor Özgür Özel.
Özgür Özel şehit vermek istemiyoruz diyor annelerin oğulları ölmesin diyor kısaca yine yaranamıyor bu halka
Seçim dönemi AKP'nin ayağına 2 bakanlık için gidip destek koşulu tanıyan parti kıçından tekme yiyen ve adayı AKP'ye geçen arkasından bir kelam etmeyen Zafer Partisi mi ? Umarım hep diri olursun dostum.Zafer Partisi bir Türk olarak milli duygularımı diri tutan tek parti.
Burası bir orta doğu ülkesi, halkı cahil. Terör falan filanla halkı kandırdıkları sürece medeniyetin m'sini göremeyiz.İktidarla Muhalefet kanka gibi takıldığı sürece rüyamızda görürüz muasır medeniyetler seviyesindeki Türkiyeyi.