Aynen kötünün iyisi. Sen şimdi 2028 seçimlerini garanti olarak kazanılacağını da düşünüyorsundur.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bak şimdi işin rengi değişir. Evet ülkemizde gelir eşitliği yok. Onda haklısın. Ama insanlar okuyor mu, yada okula gerek yok kendini geliştiriyor mu? Asgari ücrete niye insanlar kendilerini mahkum ediyor ki? Gir biraz daha çalış didin asgari ücretin dışında çalış. Bizim halk iş beğenmiyorAsgari ücretlilerde fakir sayılıyor yani milyonlarca çalışan var. Hepsi geçinme derdinde nasıl yaşayacağının derdinde.
Seçimden sonra ülke kalır mı ki? Gerçi ÖÖ de vatan millet düşmanı çok takmaya gerek yok. Seçimden sonra sol taraf kazanırsa ülkenin kurtulma şansı olmaz.Aynen kötünün iyisi. Sen şimdi 2028 seçimlerini garanti olarak kazanılacağını da düşünüyorsundur.
Helox 66
Üstün
Hocam bak şimdi işin rengi değişir. Evet ülkemizde gelir eşitliği yok. Onda haklısın. Ama insanlar okuyor mu, ya da okula gerek yok kendini geliştiriyor mu? Asgari ücrete niye insanlar kendilerini mahkum ediyor ki? Gir biraz daha çalış didin asgari ücretin dışında çalış. Bizim halk iş beğenmiyor.
İş mi beğenmiyor? Sigorta yok anlaşma yok sözleşme yok gidip orada mı çalışsın adamlar? Sonrasında emeklerinin karşılığını alamayıp kapı dışarı mı edilsinler? Liyakat yok eğitim yok, sence bu insanlar bilerek mi asgari ücrette çalışıyor?
Malibuda kokteylimi yudumlarken A101’de aylık 13 milyarla ölene kadar çalışmaya devam et.
Eğitim yok diyorsun da ülkede okul mu yok? Okusunlar.İş mi beğenmiyor? Sigorta yok anlaşma yok sözleşme yok gidip orada mı çalışsın adamlar? Liyakat yok eğitim yok, sence bu insanlar bilerek mi asgari ücrette çalışıyor?
Liyakata bir şey diyemem torpil söz konusu.
Sigortasız yerlerde çalışmasınlar. Herkes kendi işini kendi seçiyor kimse kimse zorla iş seçtirmiyor.
AKP’den önce de zengindik. İlk Atatürk döneminde de zengindik. Kıskançlıktan iftira atıyorsun kafan çatlıyorHa bu kadar yandaş olmasa ailen zengin olmazdı. Nasılsa zenginleri daha zengin yaptı. Destekçilerin çoğu zengin hırsızlar.
Helox 66
Üstün
Eğitim yok diyorsun da ülkede okul mu yok? Okusunlar.
Okul var demek eğitim var demek değil. Nijerya'da da okul var okusunlar gelişsinler, öyle olmuyor işte. Adam gibi eğitim sistemi yok ülkede.
Sigortasız yerlerde çalışmasınlar. Herkes kendi işini kendi seçiyor kimse kimse zorla iş seçtirmiyor.
Sigorta olan yerlerde en fazla asgari ücret veya bir tık üstünü veriyor bak sen şu Allah'ın işine.
Sen nasıl anlattıysan ben de öyle anladımŞimdi daha zenginsin deSen lafı anlayacak düzeyde olmadığın için sen direkt bunu kıskançlık olarak anlaman normal.
@Hans, Dostum tüm yorumlarına baktım siyasetten zerre anlamıyorsun. 2023 seçimlerinde kesin Kılıçdaroğlu'nu destekleyip 6'lı masada bulunan oyu %1 bile etmeyen partilere vekil kazandıranlardansındır. Ümit Özdağ'a Erdoğan'ın kuklasıyla seçime girdi demişsin de Sinan Oğan'a giden oyların bir kısmı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiği için kayan oylar oldu. Sinan Oğan Cumhur ittifakını desteklemeden önce tam takır ATA ittifakı ile çalışıyordu. Ülkede bence en iyi aktif siyaset yapanlardan biri Ümit Özdağ.
İşte anlamadıkları şu. Cahilliğine gururlarına yediremiyorlar zerre anlamadıkları konu hakkında tartışıp kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyorlar. Çok şükür bizim beynimiz var ve kullanmasını da iyi biliyoruz@Hans, Dostum tüm yorumlarına baktım siyasetten zerre anlamıyorsun. 2023 seçimlerinde kesin Kılıçdaroğlu'nu destekleyip 6'lı masada bulunan oyu %1 bile etmeyen partilere vekil kazandıranlardansındır. Ümit Özdağ'a Erdoğan'ın kuklasıyla seçime girdi demişsin de Sinan Oğan'a giden oyların bir kısmı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiği için kayan oylar oldu. Sinan Oğan Cumhur ittifakını desteklemeden önce tam takır ATA ittifakı ile çalışıyordu. Ülkede bence en iyi aktif siyaset yapanlardan biri Ümit Özdağ.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi