Aşmayacaklar, buna alışmak lazım. Karakol olduk zaten, açık hava hapishanesi desek daha doğru. Zorla tutuyoruz mültecileri. AKP hükümetiyle arka planda ne gibi anlaşmalar yapıldı hiçbir fikrimiz yok.

İktidar değiştiğinde anlaşmalar yırtılıp Edirne kapıları açılmalı.
Verilen hakları ve vatandaşlıkları kaldırsalar yine bir derece etkili olacak. Sağlık ve eğitim sistemi üzerine çok büyük bir yük oluşturuyorlar ama Türkçe konuşmayı bile kabul etmiyorlar ve oy atıyorlar. Hadi onu öğrenmeyi başaramıyorlar diyelim, İngilizce veya Fransızca gibi yaygın bir dili de konuşmuyorlar. Kendi ülkeleriymiş gibi davranıyorlar. Belirli bir süre içerisinde vizesi olmayan herkesi ülkeden atmaları en net çözüm olur. Anlaşma falan varsa da iptal edilmeli. Avrupa kıtasındaki kültüre hiçbir şekilde uymuyorlar.

Erdoğan neden kaybedeceği erken seçime gitsin ki? Süreyi sonuna kadar kullanacaktır.
Katılıyorum kasayı koltukta kalana kadar sömürecekler emine hanıma ve AKP milletvekillerine kasanın parasını onlara aktaracaklar tabii ki menzil ve tarikatları da unutmamak gerek para musluklarını hep bunlara bağlayacaklar halkta ne yerse yesin erken seçime kadar ne kadar para harcarsak harcayalım kafasındalar şu an.

Sinan Oğan denen omurgasızdan sonra zafere oy atmak oyu hiç etmektir.
Oyunuzu, yıllardır bilinen ve görüşleri sabit olan kişiye vermenizdir.
AKP kendisine tüm halka yetecek kadar villa vermiş köşeye atmıştır kendisini. Kendisi Suriyeli Afgan'lara ve halka yetecek villam bu diye ahkam kesiyordu röportaj'da.

Erdoğan neden kaybedeceği erken seçime gitsin ki? Süreyi sonuna kadar kullanacaktır.

Daha öncede yaptı ve yapabilir.

Sevgili emirhans kardeşim hocam kendisi çok iyi saygılı terbiyeli düzenli şu anki siyaset izlenimi ve konuşması tavrı benim çok hoşuma gidiyor kendisini halktv ve Nowtv'de izleyip seven hayran duyduğum kişidir inşallah erken seçim'de bu konuşmalarını ve tavırlarını bozmaz AKP'ye kendini malzeme etmez umarım. AKP senelerdir tüm partilere iftira yalan dolanla ona terörist buna fetocu diyerek tüm partilere iftira attı özellikle CHP'ye çok iftirada ve karalama kampanyası yaptı. Kendisini tek seçilecek ve tek seçenek parti olarak hep önümüze sundular insanları AKP vermezsen teröristsin fetocusun diye diye ayrıştırdılar. Umarım millet bir daha bunlara kanıp CHP'ye o bu partilere terörist diye oy vermemezlik yapmaz.

Çok teşekkürler.

Başka çaremiz var mı? Ayrıca bir konuşmasında kendisinin resmen aday olmayacağını belirtti.
AKP'li dayılarımız ninelerimiz ve tüm AKP'yi tutan insanlarımız Erdoğan aday olmayınca kimsenin daha AKP'ye oy vereceklerini düşünmüyorum. AKP tutan insanlarımız Erdoğan var diye veriyordu zaten. AKP başına kim gelirse gelsin Erdoğan kadar oy alacağını düşünmüyorum. Erdoğan demek AKP demektir. Erdoğan yoksa AKP bitmiş demektir. Selçuk bayraktar filan aday olacağını düşünüyor tüm AKP seçmenleri ama bence Selçuk bayraktar aday olursa hata yapar kendisi mühendislikte kalıp en iyi bildiği işi yapmalı.

AKP'li dayılarımız ninelerimiz ve tüm AKP'yi tutan insanlarımız Erdoğan aday olmayınca kimsenin daha AKP'ye oy vereceklerini düşünmüyorum. AKP tutan insanlarımız Erdoğan var diye veriyordu zaten. AKP başına kim gelirse gelsin Erdoğan kadar oy alacağını düşünmüyorum. Erdoğan demek AKP demektir. Erdoğan yoksa AKP bitmiş demektir. Selçuk bayraktar filan aday olacağını düşünüyor tüm AKP seçmenleri ama bence Selçuk bayraktar aday olursa hata yapar kendisi mühendislikte kalıp en iyi bildiği işi yapmalı.
Sizi yanlış anladım mı bilmiyorum, ama bence Erdoğan tekrar aday olacak.

Neden bu kadar eminsiniz? Tüm halkımız, başkan adaylarımız erken seçim diye bas bas bağırıyorken neden olmaz diyorsunuz? Merkez bankası zaten iflasını ve zararını duyurdu. Tüm diğer partiler erken seçim diye bağırıyorsa; yerel seçimde CHP 1. parti konumuna geldiyse, millet de memnun değilse olabilme ihtimali doğar. Emin konuşup büyük konuşmamak gerek.

Sizi yanlış anladım mı bilmiyorum, ama bence Erdoğan tekrar aday olacak.

Hocam ben de sizinle aynı fikirdeyim Bence olamayacak ama anayasayı çiğnerse olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu kadar eminsiniz? Tüm halkımız, başkan adaylarımız erken seçim diye bas bas bağırıyorken neden olmaz diyorsunuz? Merkez bankası zaten iflasını ve zararını duyurdu. Tüm diğer partiler erken seçim diye bağırıyorsa; yerel seçimde CHP 1. parti konumuna geldiyse, millet de memnun değilse olabilme ihtimali doğar. Emin konuşup büyük konuşmamak gerek.

Hocam ben de sizinle aynı fikirdeyim Bence olamayacak ama anayasayı çiğnerse olabilir.
Umarım olur hocam da 1-2 sene geçmeden erken seçim olacağını sanmıyorum.

Umarım olur hocam da 1-2 sene geçmeden erken seçim olacağını sanmıyorum.
Bakalım hocam kalem Erdoğan'da. Millet hiç memnun değil CHP 1. parti konumuna geldi şu an merkez bankası'da zararını iflasını açıkladı dolar ve euro aldı başını gitti başkan adayları bas bas bağırıyorken Erdoğan mecbur erken seçimi onaylayacak diye düşünüyorum hadi olmadı diyelim ileriki dönemlerde her şey daha kötü olacak IMF Türkiye'nin dolar tahminini açıkladı ve korkunç rakamlar olarak gözüküyor bir bakın derim eğer bu tahminlerde olursa erken seçimi mecburen Erdoğan yapacak çünkü ülke felaket sıkıntıya girecek erken seçim olmazsa.