Paketlenmiş döner marka tavsiyesi

Hocam şehriyeli pilavı herkes yapar, önemli olan sade pilav yapmak. Bu arada ben daha önce hiç bekleterek yaptığım pilavlar sadece iyi oldu. Bekletmeden yapıldığında 1'e 1 oran yeterli olmuyor ve nişastalı okuyor (denendi onaylandı). Tencere kısmına gelirsek dar bir yerde pilav yapıldığında pirinçler üst üste bindiğinden dolayı istenilen sonuç verilmiyor

Bu arada evde pratik hazırlayabileceğim tarifler var mı?
Doğrudan tarifleri aramak için şu siteye bakabilirsiniz:

Pratik yemek tarifleri için şu kanalları:

Ayrıca gastronomiye ilginiz varsa Gordon Ramsay'i takip edebilir ve tariflerini yapmayı deneyebilirsiniz:

Hocam videodaki gibi şehriye koymasak da olur mu? Bir de ben nişastasını atması için pirinçleri pişirmeden önce ılık su dolu bir kapta 15-20 dakika bekletiyordum bu doğru mu?
Olur, keyfinize göre. Ve evet suda bekletmek de doğru, ılık su yerine videodaki gibi kaynar su koyup soğuyana kadar bekletirseniz de dediğim gibi daha kolay pişer, daha az su gerektirir.

Ben şehriyeli sevdiğimden öyle yapıyorum hocam Şehriyesizde de pek bir şey değişmiyor. İyi yıkayacaksın, iyi kavuracaksın, suyunu ölçülü vereceksin.

Bekletmeden yaparsan da evet daha çok su ister, biraz daha geç pişer. İmkan varsa bekletmek en iyisi ama ben üşeniyorum.

Tencere olayını da denemem lazım, hiç denemedim tencereye göre fark edip etmediğini. Benim artık elim alıştığından yapıyorum ve oluyor durumu var da biraz, kas hafızası

Sadık Kılıç'ın videoları Instagram'da hep karşıma çıkıyordu hocam. Çok güzel gözüküyorlardı bir ara denemek istiyordum. Öneriler için teşekkür ederim.

Sadık Kılıç'ın videoları Instagram'da hep karşıma çıkıyordu hocam. Çok güzel gözüküyorlardı bir ara denemek istiyordum. Öneriler için teşekkür ederim.
Güzel ve basit tarifler veriyor hocam kolayca yaparsınız. Gözünüz korkup da hazıra yönelmeyin derim, hem sağlıksız oluyor hem de insanın yemek yapma becerisi kazanması lazım bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…