1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, daha demin 0 USD ödeme yapmaya çalışılmış kartımdan, belli ki değişik sitelere kaydolunmaya çalışılıyor. Kartı İnternet harcamalarına kapatıp sanal kart açtım bundan sonra sanalda işlem yapmak için, başka bir şey var mı yapmam gereken?

Screenshot_20240221_232839.webp

Son kullanım tarihi geçersiz girilmiş bu yüzden yapılamamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olur ne olmaz kart ve uygulama şifresini de değiştirin. Müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu da bildirin. Hatta CC yayılmış bile olabilir, kartı iptal ettirip Papara'dan yeni kart çıkartın.
Siz en iyisi müşteri hizmetleriyle iletişime geçip talimatları uygulayın.

Birisi kart numarasını bulmuş sanırım. Yeni kart açmak en iyisi olur.
İnternet harcamalarına kapattıysanız sorun olmaz. İnternet alışverişlerinde güvenilir site bile olsa sanal kart kullanıp limit belirlemek daha güvenilir bir seçenek.

Birisi kart numarasını bulmuş sanırım. Yeni kart açmak en iyisi olur.
İnternet harcamalarına kapattıysanız sorun olmaz. İnternet alışverişlerinde güvenilir site bile olsa sanal kart kullanıp limit belirlemek daha güvenilir bir seçenek.
Sadece internete kapatsam be olur ki?

@1589 Kağıt üstünde yok ama birinin kart bilgilerinizi biliyor olması hiç hoş bir durum değil. Elzem bir durum olmaması adına yeni kart çıkartmak daha iyi olur.
Sınıfta bir arkadaş vardı şakasına kartımı alıp bir kitaba yazmıştı bende sinirlendim kitabın sayfasını yırtıp attım o sırada ezberlemiş olabilir sorarım ben ona 🙂