YouTube Para kazanma başvurum açılır mı?

Uyum sağlamak ne alaka? Dostum benim mesleğim Videographer'lık. Benden iyi uyum sağlayan göremezsin bu AI zımbırtısına. Ama olay salt AI içerikle para kazanmaya gelince ona karşıyım, uyumsuzluktan değil. YouTube'da uyum sağlayamamış o zaman.

Karşı olsanız da bu durum böyle. O zaman sürekli eleştirelim bu durum hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Japonya'da satış rekorları kırdı yapay zeka müzik topluluğu yapmış müzikleri.

Karşı olsanız da bu durum böyle. O zaman sürekli eleştirelim bu durum hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Japonya'da satış rekorları kırdı yapay zeka müzik topluluğu yapmış müzikleri.

Yapay zeka ile yapılan her şey (video, müzik) kendi emeğiniz değil. YouTube bu yüzden buna karşı.

Umarım açılmaz. Bunlar içerik bile değil. Bir de kurguyu kendim yapıyorum yazmışsın. İçeriği başkası hazırlıyor, alıp koyuyorsun kendi kanalına bir de para kazanma bekliyorsun...

Açılmadı kanal yine de teşekkürler.

Yorumitoloji kanalınız şu an için para kazanmak için uygun değil sanırım. Ben de 3 ay 3M diye bir şey duymuştum.

Başkalarının videolarını hiçbir emek olmadan paylaşırsan para kazanamazsın.

Kanalının da ismi gözüküyor ayrıca

Bunlarla zor. Bende yapay zekadan müzik üretip denemeyi düşünüyorum.

Yapay zekâ ile yapılan her şey (video, müzik) kendi emeğiniz değil. YouTube bu yüzden buna karşı.

Dosya Ekleri

• GcTJztzbkAIW0pF.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Şunu görünce mutlu oldum, iyi ki emek vermeden para kazanmıyorsun. Biz izlenebilmek için içerik üretmeye çalışırken siz kopya içerikler ile para kazanacağınızı mı sandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…