Para ver, verilerin çalınsın - Reeder P13 Blue Maxl 2022

Bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Yok hocam cihazı formatladık.
Üyelikleri iptal ettik.
Hesaplara 2FA ekledik.
Smsleri düzenli olarak kontrol ediyoruz.

Ek olarak numaramıza SMS bomber dediğimiz işlem yapılmış. Konu ile alakalı mı bilmiyorum. Şu anlık sorun yok.

Sms bomber nedir derseniz?

Bunu yapanlar yüksek ihtimalle yabancı ülkedeki insanlar hocam Türkiye'de bu olayı açıklayacak bir insan yok kimsenin ne olduğuna dair bir fikri yok aynı durumdayım ve daha bir cevap bulamadım nereye baktıysam hacklendik mi yoksa telefon güvenlik açığı mı kimse bilmiyor.

Herhangi bir şekilde Gmail veya telefona yüklü uygulamalardan kod geldimi yoksa sadece telefona yüklü olmayanlardan mı geldi hocam.

Gmail adreslerine erişseler zaten iki aşamalı dogrulama yapmış olurlar kod falanda gelmez bence bu konu tamamen numara üzerine dönüyor Gmail şifreni bilen biri her şeyi alır götürür hiçbir şey de yapamazsın giriş yaptığın yerlerde kendi Gmail adresini gördüğün oldu mu hiç? Niye anomim Gmail hesap eklesinler.

Son düzenleme:
Aynısını yaşıyorum çözüm buldunuz mu acaba sıkıntı telefondamı hat üzerinemiymiş cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba çözüm buldunuz mu veya ne gibi sorunlar yaşadınız gerçekten smsleri çalıyor mu?

Bende aynı sorunu yaşamaktayım.
Merhaba bu tarz sorunlar yaşadım bir bilginiz var mı SMS bomber yemekle alakası var mı sizce yoksa telefona erişiliyor mu?

Sorunlarınız çözüldü mü benim de başına geldi Reeder açıklama yaptımı size vaktiniz varsa konuşmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuma gelen cihaz güncellemesi sonrasında reklam vs. gibi herhangi bir sorun olmadı. Ama tabii ilk fırsatta telefonu değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuma gelen cihaz güncellemesi sonrasında reklam vs. gibi herhangi bir sorun olmadı. Ama tabii ilk fırsatta telefonu değiştireceğim.

Reeder bir açıklama yaptımı veya siz sorunun ne olduğunu bulanildiniz mi SMS'lerimi erişiliyor yoksa telefonun tamamınamı size farklı sitelerden kod geldimi üye olmadığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…