Satıcı için aşırı riskli, alıcı için gayet güvenli bir sistem. Koşulsuz iade hakkın var. Ayrıca kargo ücreti bedava demek yanlış olur, alıcıdan da satıcıdan da komisyon kesiyor.

Sattığım cihazın sol kolunu değiştirmişlerdi seri numaralarıyla kargo içeriğinin hepsini kayıt almasam üstüne yatacaklardı. Verdikleri kolun pili bile yoktu tuşları basmıyordu. Satıcıysan asla bulaşmaman gereken bir özellik artık sadece elden veya EFT sonrası kargo yapıyorum.

Sattığım cihazın sol kolunu değiştirmişlerdi seri numaralarıyla kargo içeriğinin hepsini kayıt almasam üstüne yatacaklardı. Verdikleri kolun pili bile yoktu tuşları basmıyordu. Satıcıysan asla bulaşmaman gereken bir özellik artık sadece elden veya kargo sonrası EFT yapıyorum.
Kesinlikle. Hadi yine sana en azından kol göndermişler bana içi çakıl taşı dolu kutu göndermişlerdi, öyle de kaldı 2500 TL'lik üründen oldum.

Sattığım cihazın sol kolunu değiştirmişlerdi seri numaralarıyla kargo içeriğinin hepsini kayıt almasam üstüne yatacaklardı. Verdikleri kolun pili bile yoktu tuşları basmıyordu. Satıcıysan asla bulaşmaman gereken bir özellik artık sadece elden veya EFT sonrası kargo yapıyorum.
Peki nasıl geri aldınız? Sahibinden ilgilenmiyor diye biliyorum bu konularla.

İade gelen üründe itiraz hakkın oluşuyor zaten bu süreç içinde para sahibinden de barajda bekleniyor eğer yeterli kanıtları sunup mağdur olanın sen olduğunu kanıtlarsan iade işlemi kabul edilmeyip para sana veriliyor. Üründe bende kalmıştı ama buna güvenmeyin çoğu kullanıcı itirazının sonuçsuz kaldığını anlatıyor ben genel olarak her ayrıntıyı aldığımdan şansım yaver gitti.

İade gelen üründe itiraz hakkın oluşuyor zaten bu süreç içinde para sahibinden de barajda bekleniyor eğer yeterli kanıtları sunup mağdur olanın sen olduğunu kanıtlarsan iade işlemi kabul edilmeyip para sana veriliyor. Üründe bende kalmıştı ama buna güvenmeyin çoğu kullanıcı itirazının sonuçsuz kaldığını anlatıyor ben genel olarak her ayrıntıyı aldığımdan şansım yaver gitti.
Param güvende ile satılan ürün iadesinde öyle bir itiraz buttonu felan olmuyor. Sadece ürünü aldığını onayla var. 2 gün bekledim onaylamadım sonra otomatik onaylanmıştı. Hatta desteğe adam ürünü kırıp yollamış diye bilet yazmıştım. Beni telefondan arayıp bizim yapacağımız bir şey yok demeye getirdiler. Mahkemeye felan verin gibisinden.

Bir de Get ilan açılıyor. O sadece bilgisayardan açılıyor. Onda iade nasıl oluyor onu bilmiyorum.

Param Güvende ile satılan ürün iadesinde öyle bir itiraz buttonu falan olmuyor. Sadece ürünü aldığını onayla var. 2 gün bekledim onaylamadım sonra otomatik onaylanmıştı. Hatta desteğe adam ürünü kırıp yollamış diye bilet yazmıştım. Beni telefondan arayıp bizim yapacağımız bir şey yok demeye getirdiler. Mahkemeye falan verin gibisinden.

Bir de get ilan açılıyor. O sadece bilgisayardan açılıyor. Onda iade nasıl oluyor onu bilmiyorum.

Ben zaten butona basmadım yine desteğe mail yazarak yapmıştım 1 sene önce olmuştu olay.