duranforreal

Üstün
İyi günler forum. RTX 3060 sistemim için monitör bakıyorum, malum 1440x900 çözünürlükle eziyet etmek istemediğim için yeni monitör bakıyorum. İkinci el almayı düşünüyorum, "Param Güvende" sistemi ile alabilir miyim? Ben alabileceğimi sanmıyorum çünkü kargoda panel zarar görebilir yaşımda 15 olduğu için geri gönderme süreci felan ailemi uğraştırırmı? ve sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

Alınabilir. Boyut seçme özelliği gelmişti.

1768409513322.webp

Alınır ama şu da bir gerçek ki herkes profesyonel satıcı değil. Adam monitörü bakkal kolisine koyup, içine gazete kağıdı tıkıştırıp yolluyor. Monitör sallana sallana geliyor ve panel içeriden çatlıyor. Almadan önce muhakkak adamı teyit et güzelce strafor köpükle vs kargolasın.

Kargo geldiğinde kutuyu açıp monitörün kırık olduğunu görürsen, paranı geri almak için kargocu gitmeden "hasar tespit tutanağı" tutturmak zorundasın.
Kurye arkadaşlar genelde "Abi ben teslim ettim, şubeyle görüş" deyip mevzudan kaçar. Tutanak yoksa, Sahibinden iadeni kabul etmez, sen kırdın der. Satıcı da "Ben sağlam yolladım" der. Ailen iyice kontrol etsin monitörü kargocuyu rehin alsınlar bi kaç dakikalığına .

Kargo geldiğinde kutuyu açıp monitörün kırık olduğunu görürsen, paranı geri almak için kargocu gitmeden "hasar tespit tutanağı" tutturmak zorundasın.
Kurye arkadaşlar genelde "abi ben teslim ettim, şubeyle görüş" deyip mevzudan kaçar. Tutanak yoksa, sahibinden iadeni kabul etmez, sen kırdın der. Satıcı da "ben sağlam yolladım" der. Ailen iyice kontrol etsin monitörü kargocuyu rehin alsınlar birkaç dakikalığına.

Sanırım Yapay zekâ'dan yardım alıyorsun. Sahibinden.com'da satıcı her zaman şartsız koşulsuz iade almak zorunda. Bu sahibinden.com'da herkes için geçerlidir. İadeni reddediyorum diye bir şey yok.