Param Güvende kullanmayın. Alıcı istediği gibi dolandırabilir ve Sahibinden korumuyor satıcıyı.
Havale/EFT/FAST sonrası kargo ile satacaksın bu durumlarda.Yani Bozüyük ilçesindeyim belki forumu okuyanlar bile bilmiyordur, elden satma imkanı olarak düşük. Adam İstanbul'dan veya Ankara'dan yol yapmaz RAM için.
Havale/EFT/FAST sonrası kargo ile satacaksın bu durumlarda.
Ya elden ya böyle.
İşte bu işler maalesef böyle. Alıcıyken ayrı sıkıntı, satıcıkyen ayrı sıkıntı. Ortayı bulmak gerekiyor.Hocam bunda da adam güvenirmiki ben olsam ben güvenmem mesela kargolamicağım ne malum.
Aynen. Altına imzamı atarım.Size salatalık gönderse bile red hakkınız yok, kabul etmek zorundasiniz. Sahibinden ise yasal haklarınızı kullanin, biz bir şey yapamayız diyor ve iadeyi kabul ediyor.
Size salatalık gönderse bile red hakkınız yok, kabul etmek zorundasiniz. Sahibinden ise yasal haklarınızı kullanin, biz bir şey yapamayız diyor ve iadeyi kabul ediyor.
Hocam bunda da adam güvenir mi ki? Ben olsam ben güvenmem mesela, kargolamayacağım ne malum?
Neyse artık o zaman güvenini bulana kadar bekleyeceğizteşekkürler. Bu arada belki de dolandırılacaktım, iyi oldu bunu öğrendiğim.