Yani Bozüyük ilçesindeyim belki forumu okuyanlar bile bilmiyordur, elden satma imkanı olarak düşük. Adam İstanbul'dan veya Ankara'dan yol yapmaz RAM için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havale/EFT/FAST sonrası kargo ile satacaksın bu durumlarda.

Ya elden ya böyle.

Hocam bunda da adam güvenir mi ki? Ben olsam ben güvenmem mesela, kargolamayacağım ne malum?

Neyse artık o zaman güvenini bulana kadar bekleyeceğiz :D teşekkürler. Bu arada belki de dolandırılacaktım, iyi oldu bunu öğrendiğim.

Hocam bunda da adam güvenirmiki ben olsam ben güvenmem mesela kargolamicağım ne malum.
İşte bu işler maalesef böyle. Alıcıyken ayrı sıkıntı, satıcıkyen ayrı sıkıntı. Ortayı bulmak gerekiyor.

Satıcı olarak sorduğunuz için hepimiz böyle cevap veriyoruz. Çok fazla kötü yaşanmış tecrübeler var buna ait.

Ekran kartı gönderip, içinden VRAM'i alıp sonra "Bu bozuk abiii yavvv, sen bana bozuk mal gönderdin sen dolandırıcısın" diyip iade edenler.

Laptop gönderip içinden SSD'yi alıp iade edenler.

vs vs.

Hocam bunda da adam güvenir mi ki? Ben olsam ben güvenmem mesela, kargolamayacağım ne malum?

Neyse artık o zaman güvenini bulana kadar bekleyeceğiz :D teşekkürler. Bu arada belki de dolandırılacaktım, iyi oldu bunu öğrendiğim.

Yıllardır satışlarımı böyle yapıyorum. Profilim dolu olduğu için güveniyorlar belki de bilmiyorum.

Ben de DDR5 16 GB RAM satiyorum. Sirf bu sebepten dolayi tum Param Güvende tekliflerini reddediyorum, risk almaya degmez.