İsimbulamajim

Üstün
Paris 2024 Olimpiyatları'nın resmi sponsoru olan Samsung, S24 Ultra telefonunun kamerasını tanıtabilmek için ilginç bir yola başvurdu. Açılış töreninde, Seine Nehri’nde gerçekleşecek geçit töreni sırasında 85 geminin her birine 200’den fazla Galaxy S24 Ultra yerleştirilecek. Bu cihazlarla çekilen görüntüler Orange tarafından desteklenen özel 5G ağı üzerinden paylaşılacak ve yayınlanacak.

S24-Ultra_Olympic-Broadcast_main2.jpg

Valla daha iyi bir reklam olamazdı heralde. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir keresinde ofiste canlı yayın yapacattık. Ali, elindeki Samsung ile yapalım dedi. Peki dedim, bende iPhone olmasına rağmen. 10 FPS, rezil bir yayın oldu.

Meğerse telefonda düşük FPS ayarı var mış... Bana Samsung ve canlı yayın demeyin.

Bir keresinde ofiste canlı yayın yapacattık. Ali, elindeki Samsung ile yapalım dedi. Peki dedim, benden iPhone olmasına rağmen. 10 FPS, rezil bir yayın oldu.

Meğerse telefonda düşük FPS ayarı var mış... Bana Samsung ve canlı yayın demeyin.
Ali Güngör ile hala irtibat halinde misiniz? :)

Paris 2024 Olimpiyatları'nın resmi sponsoru olan Samsung, S24 Ultra telefonunun kamerasını tanıtabilmek için ilginç bir yola başvurdu. Açılış töreninde, Seine Nehri’nde gerçekleşecek geçit töreni sırasında 85 geminin her birine 200’den fazla Galaxy S24 Ultra yerleştirilecek. Bu cihazlarla çekilen görüntüler Orange tarafından desteklenen özel 5G ağı üzerinden paylaşılacak ve yayınlanacak.

Eki Görüntüle 57740

Valla daha iyi bir reklam olamazdı heralde. Siz ne düşünüyorsunuz?

Fotoğrafa bakınca bir an Samsung telefonları güvenlik kamerası yapacaklar sandım. 😅

Techolay ile Technopat ileride birleşecek mi acaba? Öyle düşündüm. Tek ofiste birleştirmek gibi. Alt kat Technopat, üst kat Techolay gibi yada yanyana da olabilir. Bitişik ofis gibi.
Bizim bildiğimiz ve bilmediğimiz onlarca yaşanan olaylar sonrasında Recep hocanın öyle bir şey yapma ihtimali, kılışdarın seçim kazanma olasılığı ile aynı yani 0.