Bütçe
2.000.000
Ben de istemiyorum, bana kalsa Accord, Sportage alacağım da işte babamın hayal arabası.

Ben de Accord seçerdim. Şu Passat düşkünlüğünü de anlayamıyorum babanıza demişim gibi olmasın ama bana vizyonsuzluk gibi geliyor artık bıktım her yerde Passat görmekten ve Passat'ların bu derece yüksek bir piyasaya sahip olmasından.

Ben de Accord seçerdim. Şu Passat düşkünlüğünü de anlayamıyorum babanıza demişim gibi olmasın ama bana vizyonsuzluk gibi geliyor artık bıktım her yerde Passat görmekten ve Passat'ların bu derece yüksek bir piyasaya sahip olmasından.
Sorma hocam, ülkede fena bir VW piyasası var. 40-60 yaş arasında nüfus azalması ve biraz da bu galerici Kürt nüfusunda azalma olursa VW piyasası saçmalığı düzelir herhalde.

@Hamza Ensar Sağlam @Eagles
Civic için düşünceniz nedir? D sınıfı ile C sınıfı yalıtımı arasında fark vardır da çok fazla mı acaba? 22-24 ikisinin de serisi aynı zaten de bunun olma ihtimali Accord'a göre bir nebze daha yüksek.

Son düzenleme:
Sorma hocam, ülkede fena bir VW piyasası var. 40-60 yaş arasında nüfus azalması ve biraz da bu galerici Kürt nüfusunda azalma olursa VW piyasası saçmalığı düzelir herhalde.

Civic için düşünceniz nedir? D sınıfı ile C sınıfı yalıtımı arasında fark vardır da çok fazla mı acaba? 22-24 ikisinin de serisi aynı zaten de bunun olma ihtimali Accord'a göre bir nebze daha yüksek.

Yalıtımı cidden iyi değil. CVT sağ olsun performansı da o kadar iyi değil çünkü öldürüyor CVT.

Bunun dışında iç mekan kalitesi de çok iyi değil tabii ki. Yol tutuşu biraz iyidir ama o konuda hakkını yememek lazım.

Civic yerine tabii ki Passat derim.

D segment araç aldığın zaman C segment ile arasında sadece yalıtım değil konfor, kalite algısı ve daha büyük motor seçenekleri farkı olabiliyor. Accord'un yalıtımı bu arada gayet iyi, Passat ile aralarında aman aman bir yalıtım farkı yok. Hatta Accord'un Passat'tan üstün yanları da var. Japon araçlarında Lexus'lar yalıtım konusunda hala en iyisi. Eğer masada Accord varsa tercih edebilirsin ama hızlı satılma konusunda bir Passat değil tabii. Bugün Amerika'da yaşayan bir dostun veya tanıdığın varsa sor, hepsi Accord der sana. Hatta bu soruyu sormamış ol, duymadım derler.

Civic çeyrek altın gibi bir araç, bu doğru ancak onun da bazı eksikleri var tabii. Hamza detayları zaten anlatmış.

Benim tercihim Accord olur ancak eğer onu alamıyorsam yine aynı sınıftan Passat alırım. Üçüncü sırada ise benim tercih listeme göre Civic ve Superb gelir

aeeae9c039d047559460fdda45fddcae.webp

Son düzenleme: