Patriot 6000MHz CL30 RAM için timing önerisi

Şu an Gear acik ard 2 denedim masaustune girdi. Ancak HWiNFO actifgim an geri kapanti PC. Tekrar ayni ayarla deneyecegim.

Bu da hata verdi. Dediginiz gibi deneyip olmazsa baska zamana birakalim. Fabrika ayarlari ile idare ederim. Ayrica bu ayarlar olmazsa tumunu nasıl geri alacağım ya da ne yapmam gerekiyor.

Soylediginiz gibi toplu ayarlari duzenledim. Sadece orada hiç degismedigimiz ddr_vpp_voltage Auto da kaldi en basindan beri bilginiz olsun. Ayrica XMP sadece disabled oluyor. Ya da 1-2-3 secmem gerekiyor.

Son düzenleme:

Son verdiğim ayarlar neticesinde hata var mı totalinde?

Degerler 34-36 ve evet maalesef tekrar hata verdi hocam.

Degerler 34-36 ve evet maalesef tekrar hata verdi hocam.

Güncel halini atar mısın, en son birkaç ayar daha vermiştim.

Bunları girdikten sonra hata var mı?

Zen at, bakalım. Bunlarla da hata varsa stok çek BIOS'u, dahili grafik kapatırsın sadece. EXPO açma, 6400 senin modül. 1:2 moda atar. @monitortavsiye01 ile yarın bakın.

tRDRDSCL ve WRWRSCL 5 şu anda sende. Onları 8-8 yapıp son kez bak. Olmazsa yarın monitör ile bakın.

8800 açsak daha az uğraşırdık emin ol. AM5 laneti böyle bir şey. @suskun01

hocam onları da deneyeyım ancak olmazsa bana fabrıka ayarlarını donmeyı ogretır mısınız cunku yarın PC benımle tırda olacak yollarda olacagım.

hocam onları da deneyeyım ancak olmazsa bana fabrıka ayarlarını donmeyı ogretır mısınız cunku yarın PC benımle tırda olacak yollarda olacagım.

Şunu dene de önce, olmazsa Easy Mode olduğu kısımda Default var, kısayolları Default ve Save & Exit için F5 ve F10. Yöntem bu. Dahili grafik kaparsın sadece, diğer her şey stok.

Şunu dene de önce, olmazsa Easy Mode olduğu kısımda Default var, kısayolları Default ve Save & Exit için F5 ve F10. Yöntem bu. Dahili grafik kaparsın sadece, diğer her şey stok.
Maalesef tekrar hata verdı. Ama bu sefer sicaklik degerlerinden kaynakli olabilir diye dusunuyorum. Kasa gelsin birde bu ayarlari oyle deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…