Detaylar
Kim cevapladı?monitortavsiye01
Becerikli
Merhaba hocam. İşlemcin nedir?
i5 14400F var.
Bir de hocam bu işlemci ile oluyor mu RAM ayarı ayrıca bu internette duymuştum manuel yapılan RAM zamanlama ayarları FPS çok mu arttırıyor.
monitortavsiye01
Becerikli
@Ayhan Dönmez bende randıman alamadık ama belki arkadaşın şansı yaver gidebilir. Hem de senin sevdiğinden, ASUS var
Yabancı BZ mi olacak yine abi? (
)
%1 ve %0.1 FPS değerleri iyi hale geliyor. @ggbye daha iyi biliyor.Bir de hocam bu işlemci ile oluyor mu RAM ayarı ayrıca bu internette duymuştum manuel yapılan RAM zamanlama ayarları FPS çok mu arttırıyor.
@Ayhan Dönmez bende randıman alamadık ama belki arkadaşın şansı yaver gidebilir. Hem de senin sevdiğinden, ASUS varyabancı bz mi olacak yine abi? (
)
%1 ve %0.1 FPS değerleri iyi hale geliyor. @ggbye daha iyi biliyor.
Vallahi hocam nebi AKG'ün izledimde size de bir danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim CS 2 oynuyorum.
monitortavsiye01
Becerikli
Nebi Amca'nın Intel rehberi yok. Şu an bende de 13600K ve Z790 var ama çok yakında AM5 geçeceğim. Etiketlediğim arkadaşlar sana bilgi verecektir.Vallahi hocam nebi AKG'ün izledimde size de bir danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim CS 2 oynuyorum.
Nebi Amca'nın Intel rehberi yok. Şu an bende de 13600K ve Z790 var ama çok yakında AM5 geçeceğim. Etiketlediğim arkadaşlar sana bilgi verecektir.
Ondan dolayı size sormak istedim hep AMD videoları çekiyor.
Nebi Amca'nın Intel rehberi yok. Şu an bende de 13600K ve Z790 var ama çok yakında AM5 geçeceğim. Etiketlediğim arkadaşlar sana bilgi verecektir.
AM5 geçme sebebiniz nedir hocam.
monitortavsiye01
Becerikli
Stabilite yakalayamadım bir türlü. Aslında düz XMP 1 seçip 6600MHz CL34 sorun yaratmadı ama bendeki sistemden gıcık aldım. 13600K dan 7500F e geçeceğim. Sırf gıcık aldım diye.Ondan dolayı size sormak istedim hep AMD videoları çekiyor.
AM5 geçme sebebiniz nedir hocam.
@ggbye ve @SunseTTime Intel'e geçti AM5'ten. Gerçi @SunseTTime şu an timing düşünecek halde değil ama..
Stabilite yakalayamadım bir türlü. Aslında düz XMP 1 seçip 6600MHz CL34 sorun yaratmadı ama bendeki sistemden gıcık aldım. 13600K'den 7500F e geçeceğim. Sırf gıcık aldım diye.
@ggbye ve @SunseTTime Intel'e geçti AM5'ten. Gerçi @SunseTTime şu an timing düşünecek halde değil ama.
Bende bir düşünmüştümde sonra vazgeçtim FPS olarak ve stutter mi diyorlar onu yaşamadığım için geçmekten vazgeçtim bir tek şu RAM zamanlama ayarlarını biraz merak ettim.
monitortavsiye01
Becerikli
Şu anki halinden memnunsan ve herhangi bir sorun yaşamıyorsan bence hiç bulaşma. Okyanus gibi. Özellikle Intel tarafı.Bende bir düşünmüştümde sonra vazgeçtim FPS olarak ve stutter mi diyorlar onu yaşamadığım için geçmekten vazgeçtim bir tek şu RAM zamanlama ayarlarını biraz merak ettim.
Ama merakını gidermek istiyorsan @Ayhan Dönmez sana 1-2 video göndersin