Grace Peace Homelander 4 Çalışkan Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 61 Beğeniler 20 Yer Vought Tower Salı 20:27 #71 Ayhan Dönmez dedi: Bu gevşetme olayını @X99 ile sana ta en başta aktardık diye hatırlıyorum. Bu gözden kaçmamalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam benim hatam cunku konunun hem basini fazla okumadim hem de o sorunu gorduysem de ciddiye almamis olabilirim. Yani iade servis kaydi bile olusturdum ondan sonra aklima geldi yapmak ve duzeldi sonuc. Cok sagolun
Ayhan Dönmez dedi: Bu gevşetme olayını @X99 ile sana ta en başta aktardık diye hatırlıyorum. Bu gözden kaçmamalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam benim hatam cunku konunun hem basini fazla okumadim hem de o sorunu gorduysem de ciddiye almamis olabilirim. Yani iade servis kaydi bile olusturdum ondan sonra aklima geldi yapmak ve duzeldi sonuc. Cok sagolun
X99 71 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.473 Çözümler 30 Beğeniler 3.642 Yer Asgard Salı 20:35 #72 Ayhan Dönmez dedi: N başta aktardık diye hatırlıyorum. Bu gözden kaçmamalıydı. Genişletmek için tıkla... B840 ile mi ilerliyor konu. Kontrolleri sağlanmadı, geri dönüş yapılmadı diye hatırlıyorum hocam.
Ayhan Dönmez dedi: N başta aktardık diye hatırlıyorum. Bu gözden kaçmamalıydı. Genişletmek için tıkla... B840 ile mi ilerliyor konu. Kontrolleri sağlanmadı, geri dönüş yapılmadı diye hatırlıyorum hocam.