Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 teknik ayar nasıl yapılır?

Oldumu hocam

Hayır yoktu bu ayarları BIOS'tan yaparken kararsızlık takılma yaşandı ama Memtest de 15 dk boyunca sorunsuz Modern Warfare 2019'a girdim 75 derece 95W çekiyor işlemci bu arada.
Boot edebilirsin, hata goremedim. Mumkunse testi sorunsuz tamamlayin ondan sonra oyuna gecin. Aslinda oyunda bir test oluyor bir nevi.

Boot edebilirsin, hata goremedim. Mumkunse testi sorunsuz tamamlayin ondan sonra oyuna gecin. Aslinda oyunda bir test oluyor bir nevi.

15 dk Memtest yeterli mi?

1.5 saat oyun oynasam aynı mantıkta iş görür mü?
Test ile oyun ayni sey degiller. Testte tam yuk basiyor. Soyle bir seyde var testte stabil olupta oyunda cokebilir. Sana bagli istedigin gibi deneyebilirsin.

Test ile oyun ayni şey degiller. Testte tam yuk basiyor. Soyle bir seyde var testte stabil olup da oyunda cokebilir. Sana bagli istedigin gibi deneyebilirsin.

Tamamdır BIOS üzerinde düzeltmem gereken herhangi bir ayar var mı ya da PBO yapacak mıyız?

Test ile oyun ayni sey degiller. Testte tam yuk basiyor. Soyle bir seyde var testte stabil olupta oyunda cokebilir. Sana bagli istedigin gibi deneyebilirsin.
Bu haliyle hata yoksa kalsin PBO. -20 yaparsin hata olursa. @nowx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…