Boot edebilirsin, hata goremedim. Mumkunse testi sorunsuz tamamlayin ondan sonra oyuna gecin. Aslinda oyunda bir test oluyor bir nevi.Oldu mu hocam?
Hayır, yoktu. Bu ayarları BIOS'tan yaparken kararsızlık, takılma yaşandı ama Memtest'te 15 dakika boyunca sorunsuz Modern Warfare 2019'a girdim. 75 derece, 95 W çekiyor işlemci bu arada.
Detaylar
Kim cevapladı?nowx 15
Başarılı
Boot edebilirsin, hata goremedim. Mumkunse testi sorunsuz tamamlayin ondan sonra oyuna gecin. Aslinda oyunda bir test oluyor bir nevi.
15 dk Memtest yeterli mi?
15 yetmez, TM5 1.5 saat suruyor. RTP'de 90 dakika suruyor. Istedigini yapabilirsin.
nowx 15
Başarılı
15 yetmez, TM5 1.5 saat suruyor. Rtp'de 90 dakika suruyor. Istedigini yapabilirsin.
1.5 saat oyun oynasam aynı mantıkta iş görür mü?
Test ile oyun aynı şey değiller. Testte tam yük basıyor. Söyle bir şey de var; testte stabil olup da oyunda çökebilir. Sana bağlı, istediğin gibi deneyebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
nowx 15
Başarılı
Test ile oyun ayni şey degiller. Testte tam yuk basiyor. Soyle bir seyde var testte stabil olup da oyunda cokebilir. Sana bagli istedigin gibi deneyebilirsin.
Tamamdır BIOS üzerinde düzeltmem gereken herhangi bir ayar var mı ya da PBO yapacak mıyız?
Bu haliyle hata yoksa kalsin PBO. -20 yaparsin hata olursa. @nowxTest ile oyun aynı şey değiller. Testte tam yük basıyor. Söyle bir şey de var; testte stabil olup da oyunda çökebilir. Sana bağlı, istediğin gibi deneyebilirsin.
nowx 15
Başarılı
Bu haliyle hata yoksa kalsin PBO. -20 yaparsin hata olursa. @nowx
@shiiw işlemcide anormallik var mı?
@Ayhan Dönmez
Son düzenleme:
81 derece biraz fazla gibi ama sorun etmez. O da boost clock kaynaklidir muhtemelen.
nowx 15
Başarılı
81 derece biraz fazla gibi ama sorun etmez. O da Boost clock kaynaklidir muhtemelen.
Segotep beaced 360mm sıvı soğutucu kullanıyorum uzun vadede problem olmucaksa sorun yok olacaksa değiştirsek daha sağlıklı olur.