Patriot Viper Xtreme 7600 MHz CL36 RAM'e timing önerisi

X870 deli gibi OCdir falan yapmayacaksan biraz gereksiz gibi 9800 X3D için B850'ler gayet iş görüyor mesela aldığım Mortar gayet memnun etti beni açıkçası hem port hızları gayet güzel bana göre mükemmel bir anakart.

DDR Training Runtime Reduction var hocam doğru mudur?

Ben de seçmedim açıkcası X kafamda yoktu ama indirimlerdeyken B parasına X yakalayıp aldım

Bunu Enabled dene. Süreyi ölç yine.
12 saniye civarı sürdü hocam sarı ve kırmızı ışığın sürmesi, 30 saniye civarlarında da windowsa giriş yaptım.

Şu an olması gerektiği gibi... 12 saniyede sarı yakıp sönüyorsa normaldir, bu şekilde kullan. Test tekrarı yap bir de, emin olmuş olursun.

Şu an olması gerektiği gibi... 12 saniyede sarı yakıp sönüyorsa normaldir, bu şekilde kullan. Test tekrarı yap bir de, emin olmuş olursun.
1-2 dakikalardan 12 saniyelere düşmesi baya iyi oldu gerçekten, @Diego_Pasha söylemişti sizi bana bu işin piri olaraktan. Gerçekten hak ediyorsunuz. Şimdi CL28 ayarlarımızla 120 dakikalık bi RamTest başlatacağım, eğer sıkıntısız geçerse de PBO ve FLCK için bakacağım.

Teste geçmeden önce bir AİDA64 testi alalım senden merak ettim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…