matterzi

Becerikli
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar,
PBO açıp Curve Optimizer ile undervolt yapıyorum ve değerleri test etmek istiyorum. Fakat CS2 ile test ettiğimden sanırım sıcaklık haricinde FPS'lerde çok karışık sonuçlar alıyorum. Bunun yerine başka nerede test edebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
PBO açıp Curve Optimizer ile undervolt yapıyorum ve değerleri test etmek istiyorum. Fakat CS2 ile test ettiğimden sanırım sıcaklık haricinde FPS'lerde çok karışık sonuçlar alıyorum. Bunun yerine başka nerede test edebilirim acaba?

Cinebench R23 10 dk loop, çoklu çekirdek analizi
Stabil mi değil mi hemen anlarsın. Skora da bakarsın, undervolt gerçekten işe yaramış mı görürsün.
Shadow of the Tomb Raider benchmark
Kendi içinde otomatik benchmark sahnesi var, her seferinde aynı sahne çalışır. FPS artışı ya da düşüşü net ölçersin.
Opsiyonel capframex FPS binde bir 1% Low değerlerini kaydetmek istersen, oyun benchmarkını daha detaylı analiz edebilirsin.

Cinebench R23 10 dk loop, çoklu çekirdek analizi
Stabil mi değil mi hemen anlarsın. Skora da bakarsın, undervolt gerçekten işe yaramış mı görürsün.
Shadow of the Tomb Raider benchmark
Kendi içinde otomatik benchmark sahnesi var, her seferinde aynı sahne çalışır. FPS artışı ya da düşüşü net ölçersin.
Opsiyonel capframex FPS binde bir 1% Low değerlerini kaydetmek istersen, oyun benchmarkını daha detaylı analiz edebilirsin.
Tomb raider benchmark için oyunu mu indirmem gerekiyor hocam?

Cinebench tek ve çoklu çekirdek skorlarını kıyas alabilirsiniz.
Onu da indirdim bakacağım hocam. Bu da düzgün sonuç verir mi ?

Dosya Ekleri

• 17577534431781909247007749962783.webp
    17577534431781909247007749962783.webp
    6,3 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

Oyunda test etme şansın var diye söylemiştim çoklu çekirdeklerini yoksa başka programlarla da deneyebilirsin.