Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ama sonuçta sorununuz çözüldü sanırım. Bence Malwarebytes ile de tarayalım.Norton'u denemiştim fakat bir şeyi bulamamıştı. Bir de modemi resetledim ve Edge'yi sıfırladım onlarda bir sonuç vermemişti.
Malwarebytes'ı kurmayı tekrardan deneyin hata vermezse kurulduğu andan itibaren bunları uygulayın:
Çözüldü: Malwarebytes ayarları nasıl olmalı?
Merhabalar, Malwarebytes kullanıyorum ayarları nasıl olmalı? Benim yaptığım ayarlar şunlar; Otomatik Update ve onun altında bulunan seçeneği kapattım, bildirimleri kapattım, başlangıçta otomatik çalıştırmayı kapattım. Başka ne yapmam gerek? Ayriyeten Malwarebytes sitesinden yüklerken ücretli...
- Makaleler
- 19
Hocam hayır, böyle yapması riskli Windows'a zarar verebilir!Revo unisteller avcı moduyla kaldır Edge'yi tüm kalıntıları sil sonra tekrar kur Edge'yi. Kayıt defterine bulaşmış. Genelde Av'ler sisteme bulaştıktan sonra bulamıyor reklam virüslerini.
Kayıt Defterine bulaştığına emin misin peki? Bulabiliyor ayrıca.
@573 Sonuç nedir efendim?
Hocam hayır, böyle yapması riskli Windows'a zarar verebilir!
Kayıt defterine bulaştığına emin misin peki? Bulabiliyor ayrıca.
Bu da bir şey bulamadı şimdi Norton'u deniyorum. Ayrıca hala açılıyor kumar siteleri.
Hocam hayır, böyle yapması riskli Windows'a zarar verebilir!
Kayıt defterine bulaştığına emin misin peki? Bulabiliyor ayrıca.
@573 sonuç nedir efendim?
Zararı yok Edge'yi tekrar kurabilir.
Eki Görüntüle 58312
Bu da bir şey bulamadı şimdi Norton'u deniyorum. Ayrıca hala açılıyor kumar siteleri.
Malwarebytes dene.
Zararı yok Edge'yi tekrar kurabilir.
Malwarebytes dene.
Malwarebytes hata veriyor kuramıyorum.
- Makaleler
- 19
Şey bu Microsoft Edge'da zararlı mı buldu ilginç Microsoft Edge'a sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını atar mısın?Eki Görüntüle 58312
Var. Denetmeyin.Zararı yok Edge'yi tekrar kurabilir.
Malwarebytes dene.
Malwarebytes hata veriyor.
Şey bu Microsoft Edge'da zararlı mı buldu ilginç Microsoft Edge'a sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını atar mısın?
Var. Denetmeyin.
Malwarebytes hata veriyor.
Norton'da tam taramamı yapayım yoksa istenmeyen uygulama taramasımı.
- Makaleler
- 19
Her şey normal gözüküyor, ilginç. Açılan tarayıcının ayarlarını sıfırlar mısın?
Bu arada Çerezleri silin.Eki Görüntüle 58312
- Makaleler
- 19
Advanced Systemcare mi? Ne diyorsun hocam, Antivirüs'ü rezalet onun.
@573 Sakın denemeyin bu yöntemi.
İkisini de.