Lara Croft

Uzman
Hiçbir sıkıntı yokken modem üzerinden Ethernet kablosunu çıkartıp diğer porta taktım ve PC, Ethernet kablosunu bir daha görmemeye başladı. Ne yapsam çözemedim. Anakartın arkasındaki ışıklar da yanıyor hatta ve hatta, ağ bağdaştırıcıları kısmından da Ethernet kablosu gözüküyor ama görev çubuğunun sağında Ethernet kablosu gözükmüyor.

YouTube'da ve başka forumlarda görebileceğiniz tüm şeyleri denedim ve hatta bilgisayara format bile attım ama hala çözülmedi.

Eskiden öyleydi ama şimdi ise niyeyse gormedi ve sanki bir daha hic gelmemek üzere gelmiyor gibi. Kasayi yumruklamak uzereyim.

Bilgisayar internete bağlanıyor mu peki ve internette gördüğünüz hangi çözüm önerilerini uyguladınız?
Ethernet kablosunun iki ışığı da yanıyor. Yeşil sürekli, turuncu ise aralikli yanip sonuyor.
Ağ sıfırlama, cmd ye kodlar yazma, ag bagdastiricilarindan realteki devre disi yapip tekrar etkinleştirmek ve daha nicesi.

Diğer modemi taktım ama bu ise DSL kablosunu görmediği için kurulum yapamıyorum. Musteri hizmetlerini aradim ve bolgede ariza varmis. Bu yuzden olabilecegini soylediler.