Detaylar
Kim cevapladı?Hataları paylaşır mısınız?
techolay.net
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
Hataları paylaşır mısınız?
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
Yeni klasör.zip
drive.google.com
Dün işlemcime overclock yapmaya vs. çalışmıştım. Sonra vazgeçtim ve BIOS'tan ayarları sıfırladım, acaba ondan olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Ekran kartı sürücüsünden dolayı mavi ekran almışsınız. DDU ile sürücüyü silip güncel sürücüyü kurun.
Diğer 2 hata ise RAM kaynaklı gibi gözüküyor Memtest86 ile bir test yapın.
Ekran kartı sürücüsünden dolayı mavi ekran almışsınız. DDU ile sürücüyü silip güncel sürücüyü kurun.
Yaptığım overclock ile ilgili olabilir mi?
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Ekran kartı için mi yoksa RAM için mi?
İşlemci için yapmıştım.
Ondan sonra yapamadım tabii ki. Geri eski ayarlarına döndürmüştüm.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
İşlemci için yapmıştım.
Ondan sonra yapamadım tabii ki. Geri eski ayarlarına döndürmüştüm.
Eski haline döndürdüyseniz bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi bir mavi ekran hatası ekran kartı sürücünden kaynaklı. Diğer 2'si RAM kaynaklı gibi.
Ekran kartını güncelliyorum DDU ile silip. Bir daha olacak mı bakalım.Eski haline döndürdüyseniz bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi bir mavi ekran hatası ekran kartı sürücünden kaynaklı. Diğer 2'si RAM kaynaklı gibi.
Memtest86 şart mı?
Ekran kartını güncelliyorum DDU ile silip. Bir daha olacak mı bakalım.
Memtest86 şart mı hocam?
Yapayim mi illa?
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Siz bilirsiniz. Mavi ekran hatalarının 2 tanesine RAM'ler sebep olmuş, isterseniz bir sonraki mavi ekrana kadar (alırsanız) yapmayın.
Tekrar mavi ekran hatası alırsanız ve MEMORY_MANAGEMENT hatası ise o zaman yaparsınız.
Tekrar mavi ekran hatası alırsanız ve MEMORY_MANAGEMENT hatası ise o zaman yaparsınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Memlekete katkısı olan fizikçiler, mühendisler gerçekten öldürülüyorlar mı?
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
XBOX üzerinden alınan GTA VI hem konsolda hem de laptopta oynanabilir mi?
- faintchimera