Büyük oyunlar zaten Sony tarafında, FPS oyunları oynamak istiyorsa PC tamam da bu bütçede en mantıklısı PS5. 25 bin TL bandında nasıl PC dizebilirsin ki?
Zaten 25k bütçe var ise PC dizilmez PS5 mantıklı katılıyorum.
Büyük oyunlar zaten Sony tarafında, FPS oyunları oynamak istiyorsa PC tamam da bu bütçede en mantıklısı PS5. 25 bin TL bandında nasıl PC dizebilirsin ki?
Sizin Fikrinizi SordumYani bu neredeyse tamamen öznel bir şey. PC oyunları hoşuna gidiyorsa zaten PC ama PS oyunlarını PC'de bile sıklıkla oynadıysan zaten PS. Ama bu kendime göre cevaplandırdığım bir şey değil ama yine de sana kalmış bir şey. Onun haricinde PC'deki uygulamalar tek tek PS'ye de geliyor diye duymuştum, onu araştırabilirsin.
Ya aslında Valorant bile PS'ye geldi diye hatırlıyorum. PC daha geniş kitlede aslında hani orada hikayeli oyunda oynarsın veya oyunlarla o kadar zaman geçirmek istemezsen yoğun bir hayatın varsa 1-2 saat takılmak için CS de açabilirsin. Ama diğer yandan da PS direkt oyun gurmeleri için ve oyun kültürü açısından çok daha iyi bana kalırsa.Katılıyorum, şu an PC PS fiyatları belli ve kullanım alanları vesaire farklı, Valorant CS LoL oynayan birine PS pek gitmez, daha çok hikaye oyunları için seçilir.
Eğer öyle soruyorsan 10 yıllık PC kullanıcısı olarak bile PS derim ben. PC tarafı bana yetmiyor değil ama orada mesela 2K hatta 4k oyun oynamak istesen 100k-200k arası bir fiyat ödemen gerekebilir. Belki 2k için yine 100K'nın biraz aşağısı olabilir gene o kadar işin ahlısı sayılmam ama yani PS alsan 50-60K fiyat versen bile o cihaz sana 4K bile oynatır. Hem de optimizasyon sıkıntısı hiçbir oyunda yok gibi bir şey. Çünkü PC tarafına aşırı fazla oyun çıkıyor sanki Instagram'da isteyen kişinin hikaye paylaşabilmesi için ama PS'de öyle değil. Hani PS özel oyunu olmasa bile yine de ona göre optimize edilip çıkması şart koşuluyor herhangi bir oyunun.
Ya aslında Valorant bile PS'ye geldi diye hatırlıyorum. PC daha geniş kitlede aslında hani orada hikayeli oyunda oynarsın veya oyunlarla o kadar zaman geçirmek istemezsen yoğun bir hayatın varsa 1-2 saat takılmak için CS de açabilirsin. Ama diğer yandan da PS direkt oyun gurmeleri için ve oyun kültürü açısından çok daha iyi bana kalırsa.
Eğer öyle soruyorsan 10 yıllık PC kullanıcısı olarak bile PS derim ben. PC tarafı bana yetmiyor değil ama orada mesela 2K hatta 4K oyun oynamak istesen 100K-200k arası bir fiyat ödemen gerekebilir. Belki 2K için yine 100K'nın biraz aşağısı olabilir gene o kadar işin ahlısı sayılmam ama yani PS alsan 50-60k fiyat versen bile o cihaz sana 4K bile oynatır. Hem de optimizasyon sıkıntısı hiçbir oyunda yok gibi bir şey. Çünkü PC tarafına aşırı fazla oyun çıkıyor sanki Instagram'da isteyen kişinin hikaye paylaşabilmesi için ama PS'de öyle değil. Hani PS özel oyunu olmasa bile yine de ona göre optimize edilip çıkması şart koşuluyor herhangi bir oyunun.
PS tarafında oyunculuk biraz daha kültürlü diyebilirim. Mesela ben kadar oyunkolik olmayan arkadaşım hem de sadece Farming Simulator oynamasına rağmen herif TV yansıtmış oynuyor. Onu geçtim üste yazdığım gibi hile derdi falan da yok sanırsam PS'de çünkü PC'de her türlü şey için biçilmiş kaftan olsa bile onun da dezavantajı olarak ne arasan var ki buna hileler de dahil. Yani rekabetçi olarak illa CS, LoL oynanmayacaksa diğer rekabetçi oyunlar PS'de var hatta Valorant bile var gider PS alırım o açıdan da. CS vazgeçilmezim ama diğer oyunlarda öyle.
Yakın gelecekte uzun ömürlü iyi bir işim olursa ve ailem gibi işkolik olmazsam PS çekerim mesela ben. Hani hobi yani kendime zaman ayırma, hayatımı yaşama olarak oyunlara da devam ederim. Burada PC'yi kötülemiyorum ama PS'nin "oyun kültürü" dediğimiz şeyde yine farklılığını koyması çok yoğun ve daha iyi.
@kaanxmiaa yanlış bilgi varsa düzelteyim veya direkt sileyim hocam.
Sıkıntı değil hocam olur öyle. Telefondan çok PC kullandığım için bende de oluyorEstagfrullah hocam telefonda kalp atacağıma gülme emojisi atılmış istemeden kusura bakmayın.
konsol ile oynamanın keyfi oluyo koltuk üzerinde yayılarak yatıp kulaklığı takıp oynamak iyice oluyorYa aslında Valorant bile PS'ye geldi diye hatırlıyorum. PC daha geniş kitlede aslında hani orada hikayeli oyunda oynarsın veya oyunlarla o kadar zaman geçirmek istemezsen yoğun bir hayatın varsa 1-2 saat takılmak için CS de açabilirsin. Ama diğer yandan da PS direkt oyun gurmeleri için ve oyun kültürü açısından çok daha iyi bana kalırsa.
Eğer öyle soruyorsan 10 yıllık PC kullanıcısı olarak bile PS derim ben. PC tarafı bana yetmiyor değil ama orada mesela 2K hatta 4k oyun oynamak istesen 100k-200k arası bir fiyat ödemen gerekebilir. Belki 2k için yine 100K'nın biraz aşağısı olabilir gene o kadar işin ahlısı sayılmam ama yani PS alsan 50-60K fiyat versen bile o cihaz sana 4K bile oynatır. Hem de optimizasyon sıkıntısı hiçbir oyunda yok gibi bir şey. Çünkü PC tarafına aşırı fazla oyun çıkıyor sanki Instagram'da isteyen kişinin hikaye paylaşabilmesi için ama PS'de öyle değil. Hani PS özel oyunu olmasa bile yine de ona göre optimize edilip çıkması şart koşuluyor herhangi bir oyunun.
PS tarafında oyunculuk biraz daha kültürlü diyebilirim. Mesela ben kadar oyunkolik olmayan arkadaşım hem de sadece Farming Simulator oynamasına rağmen herif TV yansıtmış oynuyor. Onu geçtim üste yazdığım gibi hile derdi falan da yok sanırsam PS'de çünkü PC'de her türlü şey için biçilmiş kaftan olsa bile onun da dezavantajı olarak ne arasan var ki buna hileler de dahil. Yani rekabetçi olarak illa CS, LoL oynanmayacaksa diğer rekabetçi oyunlar PS'de var hatta Valorant bile var gider PS alırım o açıdan da. CS vazgeçilmezim ama diğer oyunlarda öyle.
Yakın gelecekte uzun ömürlü iyi bir işim olursa ve ailem gibi işkolik olmazsam PS çekerim mesela ben. Hani hobi yani kendime zaman ayırma, hayatımı yaşama olarak oyunlara da devam ederim. Burada PC'yi kötülemiyorum ama PS'nin "oyun kültürü" dediğimiz şeyde yine farklılığını koyması çok yoğun ve daha iyi.
@kaanxmiaa yanlış bilgi varsa düzelteyim veya direkt sileyim hocam.