Diski biçimlendir yeterli.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Biliyorum önermediğin bir modeli aldım kızma fakat 2 TB bütçesine çıkamazmışım yoksa alacaktım KC3000 falan. Başka bir bahara kaldı.
Niye kızayım hocam para senin tercih senin
Çok kötü bir SSD değil zaten, depolama için fazlasıyla işini görecek seviyede. Sıkıntı olmaz.
Pro almayi dusundum ilk basta ama vazgectim. Eger dersen ciddi bir fark var aralarinda iptal edip onu alirim.Niye kızayım hocam para senin tercih seninÇok kötü bir SSD değil zaten, depolama için fazlasıyla işini görecek seviyede. Sıkıntı olmaz.
Kioxia Exceria PRO daha üstün disk hocam, KC3000 seviyesinde o. Depolama amaçlı kullanacaksan gerek yok, işini görür bu da.
Hocam arada taksit ile beraber 500 tl gibi bir fark var.Kioxia Exceria PRO daha üstün disk hocam, KC3000 seviyesinde o. Depolama amaçlı kullanacaksan gerek yok, işini görür bu da.
500 TL ise PRO modeli daha mantıklı olur bence.
İade etsem hemen geri iade yapılır mı ki? Gerçi hazırlanıyor gözüküyor, iptal ettirmiyor.
Anında para iadesi olmaz.İade etsem hemen geri iade yapılır mı ki? Gerçi hazırlanıyor gözüküyor, iptal ettirmiyor.
Hayatımın anlamı, SSD geldi bir günde fakat adaptörü bekliyorum.
@Caner Uncu SSD ve adaptör geldi. Vadettiği hızlara ulaşıyor kayıp olmadan, 931 GB boş alanı var.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: