PcKolik PCKolik 4.5 aylık kasanın parçaları sürekli bozuluyor

Eğer fanlar anakarta bağlı değilse direk PSU'ya bağlıya olabilir. Ama pek sanmıyorum.

Bir de söylediklerinizi ChatGPT'ye sorduğumda OCCT adlı programdan test yapmamı HWİnfo'dan takip etmemi istedi. 7 dakikalık test yaptım bunun sonucunda HWInfo'daki veriler şöyle:

Eğer fanlar anakarta bağlı değilse direk PSU'ya bağlıya olabilir. Ama pek sanmıyorum.

Kasanın fanlarının bağlı olduğu yer burası. Dediğim gibi yazılımla kontrol edemiyorum sadece kumandayla ediyorum. Sıvı soğutucuyu yazılım ile kontrol edebiliyorum.

Benim baktığım PSU farklı bir modelmiş. Bu modelin kötü olmaması lazım. Güç kaynağının tam modeli nedir?

PSU'nun bu olduğuna emin miyiz? Hangi model bu?

Yok değil hocam. Benim bakıtğım farklı bir modelmiş. ACK 650W'lık. 1st Player'ın kötü modellerinden. Ben hazır sistem olunca kafam direk ona gitti.

Son düzenleme:
@Mireman, o HWiNFO'daki veriler boştaki değerler mi? Güç kaynağı gayet kaliteli bir modelmiş. Arızalı değilse sorun ondan değildir. Kontrolcü belki sıkıntılı olabilir.

PRIME95 veya AIDA64 ile stress testine sok o sirada HWINFO acik kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…