Açıkcası tam anlayamadım. Garantiye bir iki gün içerisinde gitmeyi planlıyorum. PSU'yu daha kaliteli bir model ile değiştirmelerini istesem sorunlarım çözülür mü? Bir de şöyle PSU'dan kaynaklı dediğiniz için ekliyorum RAM, Anakart ve sıvı soğutucuyu bilmiyorum ama kasanın fanları direkt PSU'dan güç alıyor. Bu yüzden hatta bilgisayardan renklerini değiştiremiyorum, kumanda ile değiştirmem gerekiyor. Ek bilgi olarak belirtmek istedim.
Bir de söylediklerinizi ChatGPT'ye sorduğumda OCCT adlı programdan test yapmamı HWİnfo'dan takip etmemi istedi. 7 dakikalık test yaptım bunun sonucunda HWInfo'daki veriler şöyle:
Kasanın fanlarının bağlı olduğu yer burası. Dediğim gibi yazılımla kontrol edemiyorum sadece kumandayla ediyorum. Sıvı soğutucuyu yazılım ile kontrol edebiliyorum.
Bir de söylediklerinizi ChatGPT'ye sorduğumda OCCT adlı programdan test yapmamı HWİnfo'dan takip etmemi istedi. 7 dakikalık test yaptım bunun sonucunda HWInfo'daki veriler şöyle:Eki Görüntüle 174560
Eki Görüntüle 174561
Kasanın fanlarının bağlı olduğu yer burası. Dediğim gibi yazılımla kontrol edemiyorum sadece kumandayla ediyorum. Sıvı soğutucuyu yazılım ile kontrol edebiliyorum.
@Mireman, o HWiNFO'daki veriler boştaki değerler mi? Güç kaynağı gayet kaliteli bir modelmiş. Arızalı değilse sorun ondan değildir. Kontrolcü belki sıkıntılı olabilir.
Bir de söylediklerinizi ChatGPT'ye sorduğumda OCCT adlı programdan test yapmamı HWİnfo'dan takip etmemi istedi. 7 dakikalık test yaptım bunun sonucunda HWInfo'daki veriler şöyle:Eki Görüntüle 174560
Eki Görüntüle 174561