İşlemci soğutucusunun tek fanı çalışmıyor ondan dolayı olabilir. Diğer fanı en yüksek ayarda çalıştırıyorum ama yetmiyor galiba. 1 saati akşam saatlerinde yapabilirim şu an çalışmam gerekiyor bir yandan. Test sonucu raporu çıkmadı kendim testi durdurdum belki ondan çıkmamış olabilir bilmiyorum.
Benim bu parçaların bozulması anladığım kadarıyla PSU'dan değil mi? Değil ise bu parçaların ayıplı olduğundan mı bozuluyor? Garantiye götürdüğümde ekstra iletmem gereken bir şey var mı?
Parcalarin 2.el olup olmadigibi bilemiyorum. Sanirim suan sadece sogutucu arizali gibi duruyor. Garantiye gonderin geldiginde 1 saat stress testine sokun bir sey olurda bir daha tuketici hakem heyetiyle iade yaparsiniz.

Soğutucunun değişimini yapacaklar büyük ihtimalle zaten. Benim merak ettiğim 4 ay içerisinde sürekli bir şeylerin neden bozulduğu. PSU'dan da kaynaklanmadığını gördük galiba, yani anlam veremiyorum artık.

ASUS ROG ekosistemli ve rog plat PSU da fan kontrolcünün kötü olması yüzünden PC de sorun yaşayanlar gördü bu göz benim tavsiyem, kontrolcüdeki tüm fanları sök, anakartta sanırım 2 tane fan takma yeri var o 2 slotu doldur ve kontolcüyü PC'den çıkar ve PC'yi kullan bakalım sorunlar devam edecek mi?

ASUS ROG ekosistemli ve rog plat PSU da fan kontrolcünün kötü olması yüzünden PC de sorun yaşayanlar gördü bu göz benim tavsiyem, kontrolcüdeki tüm fanları sök, anakartta sanırım 2 tane fan takma yeri var o 2 slotu doldur ve kontolcüyü PC'den çıkar ve PC'yi kullan bakalım sorunlar devam edecek mi?
Şöyle açıklayayım, benim bozulan ilk fan sadece kasanın fanıydı ve kontrolcüye takılıydı. Şu an bozulan sıvı soğutucunun fanı, kontrolcüye takılı değil. Fanlar haricinde RAM ve anakartta bozuldu bilgisayarda 4.5 ayda

Soğutucunun değişimini yapacaklar büyük ihtimalle zaten. Benim merak ettiğim 4 ay içerisinde sürekli bir şeylerin neden bozulduğu. PSU'dan da kaynaklanmadığını gördük galiba, yani anlam veremiyorum artık.
Hocam eger guc kaynagi sorunluysa diger bilesenler zarar gorur bundan dolayi stress testi onerdim size. Gecmiste olanlar sanirim arizali parcalardan kaynakli. Belki guc kaynagini degistirmislerdir onceden.

Hocam eger guc kaynagi sorunluysa diger bilesenler zarar gorur bundan dolayi stress testi onerdim size. Gecmiste olanlar sanirim arizali parcalardan kaynakli. Belki guc kaynagini degistirmislerdir onceden.
Yok değiştirilmedi, değiştirdikleri her parçayı yazıyorlar. Yani kısacası anladığım problem gerçekten parçalarda ayrı ayrı vardı. Doğru mu anladım? Bir de 1 saatlik testi şimdi yapacağım test sonucunda atarım.

@ProfTech Yaptım 1 saatlik test şöyle:
1755438124157.webp

Son düzenleme: