10 metrelik HDMI kablo aldım ama TV'de sinyal yok diyor. 2 tane HDMI portuyla denedim, olmadı.
Detaylar
Kim cevapladı?HDMI takılıyken monitörün takılı olduğu DP'yi çıkarınca hala aynı şu an hocam.DP kablosunu çıkarıp sadece HDMI kablosunu TV'ye bağlamayı deneyin.
HDMI takılıyken monitörün takılı olduğu DP'yi çıkarınca hala aynı şu an hocam.
Farklı bir HDMI kablosu deneyebilir misiniz? Almış olduğunuz HDMI kablosuda problemli olabilir. HDMI kablosunu farklı bir yerde deneyin. Mesela HDMI kablosunu ekran kartına takıp o şekilde görüntü almayı dener misiniz?
HDMI kablosunu monitöre taktım görüntü gelmiyor. Şimdi iade ve yeniden sipariş ile mi uğraşacağım.Farklı bir HDMI kablosu deneyebilir misiniz? Almış olduğunuz HDMI kablosuda problemli olabilir. HDMI kablosunu farklı bir yerde deneyin. Mesela HDMI kablosunu ekran kartına takıp o şekilde görüntü almayı dener misiniz?
RapidLemming955
Üstün
Yeni geldim hocam kusura bakma ama zaten konu bitmiş. Sorun kabloda çok yüksek ihtimal. Bende de bazen error veriyordu fakat farklı HDMI girişine takınca düzeliyordu. Şimdi iade işleri var bir de. Umarım iade işleri kolay bir yerden almışsınızdır.
Hepsiburada'dan aldım bir satıcıdan. Keşke Amazon'dan alsaydım kapıda verdiğim gibi alırdım iade ücretini. Kartıma 140 TL kaldı bu paraya 8-10 Metre HDMI kablosu bulamazsam ücret iadesi bekleyeceğim 1-2 hafta mecbur.Yeni geldim hocam kusura bakma ama zaten konu bitmiş. Sorun kabloda çok yüksek ihtimal. Bende de bazen error veriyordu fakat farklı HDMI girişine takınca düzeliyordu. Şimdi iade işleri var bir de. Umarım iade işleri kolay bir yerden almışsınızdır.
HDMI kablosunu monitöre taktım görüntü gelmiyor. Şimdi iade ve yeniden sipariş ile mi uğraşacağım.![]()
HDMI kablosu sorunlu galiba, farklı HDMI kablosu ile denediniz mi?
@RapidLemming955, Sadece adresimden alınması 23 Mart'taymış.
Tam da bayrama denk geldi. TV'de oyun oynama işi 2-3 hafta ertelendi gibi.
Evet şu an sorunsuz kullanıyorum kendi HDMI kablom ile. Odadan içeriye 8 metre kablo gerek o yüzden kullanamıyorum bunu.HDMI kablosu sorunlu galiba, farklı HDMI kablosu ile denediniz mi?
@RapidLemming955, Sadece adresimden alınması 23 Mart'taymış.Tam da bayrama denk geldi. TV'de oyun oynama işi 2-3 hafta ertelendi gibi.
Evet şu an sorunsuz kullanıyorum kendi HDMI kablom ile. Odadan içeriye 8 metre kablo gerek o yüzden kullanamıyorum bunu.
Sevindim hocam çözüldüğüne. Şimdi iade için de uğraşılmaz 140 TL için, ben olsam atardım çöpe.
Hayır bu ürünü 440 liraya aldım. Şu an kartımda 140 TL var.Sevindim hocam çözüldüğüne. Şimdi iade için de uğraşılmaz 140 TL için, ben olsam atardım çöpe.![]()
Hayır bu ürünü 440 liraya aldım. Şu an kartımda 140 TL var.
Özür dilerim hocam 140 TL sandım, 440 TL iyiymiş. Bence iadeye verin gitsin.