Çözüldü PC'yi televizyona bağlayınca "sinyal yok" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan noonew
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    sinyal yok
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

noonew

Uzman
Merhaba, dün sistem işlemcisinin pinleri yamuktu, bilgisayarcıda düzeltik, görüntü geldi eve geldim, denedim bende de görüntü geldi. Bugün yine deneyeyim dedim "sinyal yok" hatası alıyorum, kabloları doğru yere başladığıma eminim. HDMI 2 seçtim ama yine görüntü yok. Klavye mouse ışık geliyor ama ekran kartı fanları dönmüyor ve ısınıyor, önceden bu sorunu yaşadığımda klavye ve mouse ışık gelmiyordu. Acaba sorun televizyonun HDMI girişinde olabilir mi? Daha dün taktım görüntü geldi, saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farklı bir monitörünüz var mı acaba? O monitörle deneyin varsa, yoksa da BIOS pilini çıkartıp takarak BIOS reset deneyin.

1734260973660.webp

Anakartınızda şöyle bir pil olması lazım, onun kenarındaki demir plaka gibi bir şey var. Oraya tırnağınızla baskı uygulayarak pilin çıkmasını sağlayın. Sonra pili elinizle çıkarıp 30 saniye kadar bekleyin. Ardından pili geri takın. Olası bir ihtimal çalışabilir.
Farklı bir monitörünüz var mı acaba? O monitörle deneyin varsa, yoksa da BIOS pilini çıkartıp takarak BIOS reset deneyin.

1734260973660.webp

Anakartınızda şöyle bir pil olması lazım, onun kenarındaki demir plaka gibi bir şey var. Oraya tırnağınızla baskı uygulayarak pilin çıkmasını sağlayın. Sonra pili elinizle çıkarıp 30 saniye kadar bekleyin. Ardından pili geri takın. Olası bir ihtimal çalışabilir.

Çözüm
Mallesef satacağım için monitörü iade ettim BIOS pilini çıkartıp deneyeceğim.

Eki Görüntüle 107315

Hocam teşekkürler artık sinirden bilgisayarı duvara vurucaktim sonunda görüntü geldi cok teşekkürler.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt