Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
1707257667058.webp

Dostlar SS'de mouse çıkmamış. Pencereyi bırakmadan pencerenin arkasını göremiyorum, sadece pencereyi bıraktığımda nereye geleceğini görüyorum. Pencereyi sürüklerken arkasını görme ayarı nereden açılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  1. Windows arama kısmına "performans" yazın ve çıkan sonuçlardan "Windows'un görünümünü ve performansını ayarla" seçeneğine tıklayın. Eğer olur da bu seçeneği göremezseniz seçeneğin ismini yazın.
  2. Bir ekran açılması gerek. Bu ekranda "Sürüklerken pencere içeriğini göster" seçeneğinin tiki kapalı sizde sanırım. Onu açın ve "Tamam" deyin.
Büyük ihtimalle performans ayarları düşükte sizde, bundan kaynaklanmış. Bu aslında biraz manuel bir çözüm ama yeterince pratik.

Kaynak: Çözüldü: Pencereyi sürüklerken kenar çizgileri çıkıyor.
  1. Windows arama kısmına "performans" yazın ve çıkan sonuçlardan "Windows'un görünümünü ve performansını ayarla" seçeneğine tıklayın. Eğer olur da bu seçeneği göremezseniz seçeneğin ismini yazın.
  2. Bir ekran açılması gerek. Bu ekranda "Sürüklerken pencere içeriğini göster" seçeneğinin tiki kapalı sizde sanırım. Onu açın ve "Tamam" deyin.
Büyük ihtimalle performans ayarları düşükte sizde, bundan kaynaklanmış. Bu aslında biraz manuel bir çözüm ama yeterince pratik.

Çözüm

Teşekkürler işe yaradı. Direkt olarak en iyi görünümü işaretledim.