Görüntü kayıtlarına göre tepkiniz?

• Kuryeye üzüldüm

• Kuryeye üzülmedim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

LA Knight

Üstün

Görüntü kayıtları küfürlü bu arada. Mevcutta sansür uygulayarak atan da göremedim. Varsa mevcuttaki videoyla değiştirilebilir.

Konuyu Türkiye Gündemine açmam gerektiğinin farkındayım fakat bir de anket yapılması gerektiğini düşünüyorum. Anket değiştirilemez ve kimsenin ne oy verdiği görülemez. Başkalarının oylarına göre fikirlerinizin değişmesini istemem.

Görüntü kayıtları küfürlü bu arada. Mevcutta sansür uygulayarak atan da göremedim. Varsa mevcuttaki videoyla değiştirilebilir.

Konuyu Türkiye Gündemine açmam gerektiğinin farkındayım fakat bir de anket yapılması gerektiğini düşünüyorum. Anket değiştirilemez ve kimsenin ne oy verdiği görülemez. Başkalarının oylarına göre fikirlerinizin değişmesini istemem.

Kuryeye üzüldüm diyemem. Sen öyle her önüne gelenin aynasını kırayım yok efeleneyim kafasına girersen bu şekilde belanı bulursun. Bu araçtan inip kavga arayan sürücüler içinde geçerli haklı bile olsan o aynayı kırdığında videoda gördüğümüz gibi karşıdakinin ne yapacağını bilemezsin. Trafikte olabilecek şeyler için kendi kafana göre ceza kesmeye kalkarsan karşıdaki de kendine uygun gördüğü adaleti sağlar.

Konuyu Türkiye gündemine açmam gerektiğinin farkındayım fakat bir de anket yapılması gerektiğini düşünüyorum. Anket değiştirilemez ve kimsenin ne oy verdiği görülemez. Başkalarının oylarına göre fikirlerinizin değişmesini istemem.

Her kavgada ayna kırıyorlar, Instagram'da izledikleri havalı ayna kırma postları gaza getiriyor herhalde. Arabalıyı savunmuyorum ama tartışma ne olursa olsun birisine maddi zarar vermek iyi bir şey değil, sonucunda bu şekilde siz zararlı çıkıyorsunuz.

Her kavgada ayna kırıyorlar, Instagram'da izledikleri havalı ayna kırma postları gaza getiriyor herhalde. Arabalıyı savunmuyorum ama tartışma ne olursa olsun birisine maddi zarar vermek iyi bir şey değil, sonucunda bu şekilde siz zararlı çıkıyorsunuz.
Doğru bu arada olacakları söyleyim. Araç şöförü tahrikten dolayı ceza almayıp denetimli serbestlik falan alacak en fazla ilk çarpıştan sonra geri çekildiği için olan kuryenin moturuna + çalışamadan muhtemelen aylarca göreceği tedavi ve ve hastane masraflarının kendine kitlenmesi olacak.

Aslında kuryenin yaptığı ayna kırma hareketi başka bir kişinin böyle aracın altında kalmasına sebebiyet verecekti, arabanın sürücüsü de aynasının kırılmasının verdiği tahrik ile motorcuyu ezerek olası başka bir yayanın ya da motorcunun görebileceği zararı doğrudan iade etmiş oldu. Yanlış bir şey görmedim, yaptığın şeyin sonucunu düşünerek hareket edeceksin.

Ayrıyeten annesine babasına küfür etse bile kimse kimsenin malına zarar verme hakkına sahip değil maalesef ki.