Öncelikle ben ömürlük demedim, onu idrak edemedin sanırım. Ayrıca garantim bitmesine rağmen, yetkili serviste bakım yaptırmaya devam ediyorum iyi niyet garantisi ile. Merak etme, kafanı da hiç yorma sen. 10-20 bin lira için aracımı zora sokmam. Gerekli ne var ise, yaptırıyorum da. Kaldı ki ne olduğu belirsiz, bir yeri yaparken başka yerleri bozan özel servislere aracımı götürmem bilmediğim. İyi olanları tenzih ediyorum. Hiçbir yağ ömürlük değildir, doğru. Lakin gereksiz yanlış makinesiz yapılan yağ değişimlerden sonra vuruntu, vites değişim problemleri yaşandığı zaman da bunları daha iyi anlarsın. Ya da anlatırsın diyelim. Diğer hususta evet vag grubunda bunlar problem değil, çünkü sürekli şanzımanlar iniyor aşağı zaten. Genelde modellerinde D200Q tipli kuru tipli çift kavrama şanzımana sahip araç önermenizden, ne kadar bilgili olduğunuzu anlayabiliyorum... Gerçi ıslak kavrama önerseniz de, çalışma prensipleri aynıdır. Önerdiğiniz aracın şanzıman yağ ısınma problemleri, kavrama ve volan bitirmesi, eğimli yollarda kararsızlık, mekanik problemleri, sırf ısınmasın diye sıkışık trafikte Manuel'e alma çilesi, masraflardan doğan ciddi maddi kayıplar bunlardan da bahsedin de bilgilenelim. Onlardan neden bahsetmediniz? Yorum yaparken, objektif ve net olunuz.
Önermek mesele değil, mesele ikinci el araçta en sorunsuz modelleri tercih etmektir. Çift kavrama şanzıman ıslak ya da kuru tip fark etmez, eğer düzgün bakılmadı ise araçtan soğutup aracı bile sattırır adama. Otomatikleştirilmiş manuel araçlara ( çift kavramalara ) tercih edenlere, saygı duyarım o ayrı. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bilmemek ayıp değildir, öğrenmemek ayıptır. Bilginiz yoksa, gereksiz yorum yapmayınız. Sağlıcakla kalın.