agei

Uzman
Merhaba Phantom Spirit 120 SE almayı planlıyorum. Güncel olarak işlemcim R5 5600X şu anki işlemcim için yeterli olduğunu düşünüyorum ancak gelecekte R7 7800X3D gibi bir işlemciye geçtiğimde de yeterli olacak mıdır? Onun dışında genel olarak soğutucu hakkındaki yorumlarınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CFM 66.17 maksimum olarak belirtilmiş ağır yük altında 7800X3D rahat bir şekilde soğuk tutabileceğini sanmıyorum.

R5 5600 ile kullanıyorum sıcaklıklarım oyunlarda ortalama 56 - 57 arası, peerles assassin de kullandım aynı işlemci ile 58 - 59 arasıydı, ürün gayet serin çalışmakta.
Hocam bende 5600 ile kullanacağım, RAM'lere değme ihtimali var mıdır? Çok büyük bir ürün çünkü gördüğüm kadarıyla.

Merhaba Phantom spirit 120 SE almayı planlıyorum. Güncel olarak işlemcim R5 5600X şu anki işlemcim için yeterli olduğunu düşünüyorum ancak gelecekte R7 7800X3D gibi bir işlemciye geçtiğimde de yeterli olacak mıdır? Onun dışında genel olarak soğutucu hakkındaki yorumlarınız nedir?

R5 5600 ile kullanıyorum. 61 derece üstü görmedim. Boşta 45 derece. Soğutucuya yorumumu da ekleyeyim. Ben 1300 TL'ye ARGB modelini aldım. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor. İçinden çıkan macunla kullanıyorum gayet kaliteli o da. Soğutucu 7 borulu araba radyatöründen hallice zaten.

Hocam bende 5600 ile kullanacağım, RAM'lere değme ihtimali var mıdır? Çok büyük bir ürün çünkü gördüğüm kadarıyla.
Benim RAM'ler çok yüksek değil ve ona rağmen hafif çarpma oldu ancak çok az fanı yükselterek çözdüm, eğer RAM argb olanlardansa çoğu yüksek oluyor onların o zaman fanı biraz daha yükseltmeniz gerekebilir, ancak pek de sorun olmuyor bu durumda.

Kullandığım RAM: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...tltyd416g3600hc18jdc01-fiyati,1720185658.html