Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

olesolskjaer

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba,

Bugün robot süpürgeyi kurmak isterken yanlışlıkla çocuk kilidini açtım ve kapatamıyorum ne robot süpürgeyi çalıştırabiliyorum ne de kapatabiliyorum çocuk kilidini nasıl kapatacağım?

Çözüm
Cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için ilk olarak açma-kapama butonuna üç saniye boyunca basılı tutmanız lazım. Bu işlem sonunda cihazdan fabrika ayarlarına dön mesajı almanız gerekir.

Şunu bir dene hocam.

Kaynak: Robot yedek.

3 saniye kapatma düğmesine basınca aynı sorunu yaşıyorum.

Robot'un düğmesinde temassızlık var mış onu düzelterek çocuk kilidini kapattım konu kapatabilinir.
Cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için ilk olarak açma-kapama butonuna üç saniye boyunca basılı tutmanız lazım. Bu işlem sonunda cihazdan fabrika ayarlarına dön mesajı almanız gerekir.

Şunu bir dene hocam.

Kaynak: Robot yedek

Şunu bir dene hocam.

Kaynak: Robot yedek.

3 saniye kapatma düğmesine basınca aynı sorunu yaşıyorum.

Robot'un düğmesinde temassızlık var mış onu düzelterek çocuk kilidini kapattım konu kapatabilinir.

Son düzenleme:
Çözüm