KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.605 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 2.071 Yer Asphodel Dün 22:46 #11 Th3RealKayseriLee dedi: QP2724 bu modele uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Açıklamada tüm OneBlade modelleriyle uyumlu olduğunu belirtmişler. Falconpolat dedi: Üstlü altlı kesiyorum ben kırıntı kalmaması için öyle yapmayacaksa boşa para israf etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Denemeniz daha doğru olur. Çeneyi sıfır alamadım şu ana kadar; yanakları vs. tertemiz yapıyor ama
Th3RealKayseriLee dedi: QP2724 bu modele uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Açıklamada tüm OneBlade modelleriyle uyumlu olduğunu belirtmişler. Falconpolat dedi: Üstlü altlı kesiyorum ben kırıntı kalmaması için öyle yapmayacaksa boşa para israf etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Denemeniz daha doğru olur. Çeneyi sıfır alamadım şu ana kadar; yanakları vs. tertemiz yapıyor ama
Nevermore Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 210 Çözümler 2 Beğeniler 137 Yer Muğla, Ankara Dün 22:55 #12 Falconpolat dedi: Üstlü altlı kesiyorum ben kırıntı kalmaması için öyle yapmayacaksa boşa para israf etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Sinek kaydıyı sadece jilet yapabilir
Falconpolat dedi: Üstlü altlı kesiyorum ben kırıntı kalmaması için öyle yapmayacaksa boşa para israf etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Sinek kaydıyı sadece jilet yapabilir