Garantili tamir ettirirsen 15K yazabilirsin. En düşük fiyata göre koyabilirsin ya da acil satmak istemiyorum dersen de biraz daha fiyat yükseltebilirsin. Tercih senin.
Teşekkür ederim.Garantili tamir ettirirsen 15K yazabilirsin. En düşük fiyata göre koyabilirsin ya da acil satmak istemiyorum dersen de biraz daha fiyat yükseltebilirsin. Tercih senin.
Bilgisayarcıya götürürken kutu az olsun diye ben işlemciyi, ramleri ve ssdleri takıp götürdüm. Bilgisayarcının söylediğine göre ben kapatmayı unutmuşum işlemcinin yanındaki o demir çubuğu ve işlemci düşüp pinleri yamultmuş ama ben kapattım diye hatırlıyorum ama emin de değilim o yüzden inatlaşmadım adamla. Tamir ettirmek pek gönlümde yok açıkçası ama ram olayını anlayamadım. Ram ile ilgili ne olmuştu ki? Hatırlayamadım. Yeni anakart alacak olsam sistemime önereceğiniz neler var? 20-25 bin bandında mesela. Bu arada iki gen5 SSD olduğu için birbirlerini ve ekran kartını kısıtlamasını istemiyorum. Tam performans çalışmalı ve expo da yada başka şeylerde de problem yaşamak istemiyorum hocam.
Bilgisayarcıya götürürken kutu az olsun diye ben işlemciyi, ramleri ve ssdleri takıp götürdüm. Bilgisayarcının söylediğine göre ben kapatmayı unutmuşum işlemcinin yanındaki o demir çubuğu ve işlemci düşüp pinleri yamultmuş ama ben kapattım diye hatırlıyorum ama emin de değilim o yüzden inatlaşmadım adamla. Tamir ettirmek pek gönlümde yok açıkçası ama ram olayını anlayamadım. Ram ile ilgili ne olmuştu ki? Hatırlayamadım. Yeni anakart alacak olsam sistemime önereceğiniz neler var? 20-25 bin bandında mesela. Bu arada iki gen5 SSD olduğu için birbirlerini ve ekran kartını kısıtlamasını istemiyorum. Tam performans çalışmalı ve expo da yada başka şeylerde de problem yaşamak istemiyorum hocam.
Anladım satsam yeni anakart ne önerirsin benim sisteme? Gen5 iki tane SSD var biliyorsun ki birde ekran kartının da hızını bölmeyelim diyorum. Bu durumda 20-25 bin hatta zorlarsam 30 bine ne önerirsin anakart?Geçmiş olsun, yazık olmuş. Sana başka modüller önermiştim, sırf PC'ci 2x32 kit al dedi diye belki 10-15K fazla verip XPG olanı almışsın. Ondan söz ediyorum. Pin bükülme olayı dediği gibi de olabilir, kendi hatası da olabilir. Kendin takıp götürmemeliydin en başta, sorumluluk onda. Ücreti mukabilinde yaptırıyorsun çünkü. Amatörlük olmuş, sağlık olsun demek lazım. Bu düzeltilir, kopuk pin yok gibi. Köşe kısmı ciddi darbe almış ama, normal şartlarda bu denli bükemezsin kolay kolay. Ben de senin gibi pimpirikliyim, bunu tamir ettikten sonra 2. elden yarı fiyatına paslardım herhalde, kullanmazdım.