Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu exclusive saçmalığından da bir an önce kurtulsak çok güzel olacak. PC'yi 2. plan olarak görmek resmen saçmalık. Şirketin çıkarı beni ilgilendirmez. Ben parama ve alacağım oyuna bakarım.

Hocam napıyon kırılmış oyunlar mı alıyorsun napıyorsun nasıl alıyorsun :D

Turbox da lüks PC oldu hocam kaç para oldu.

Kışın hem evini ısıtıyor hem oyun oynuyorsun daha ne istiyorsun?(!)

• Muhteşem
İfadeler: 995
Bu nasıl bir düşüncedir? İnsanları ayrıştırmak hiçbir şeye yaramaz. Bir ülkeden, o ülkede yaşayan herkes sorumludur. Karşı taraf bir şey yapamıyorsa bir şeyleri yapmalarını beklemek yerine kendiniz de yapabilirsiniz… Ot gibi bekleyip her seçimde umutlanmak ile olacak iş değil.

Bu nasıl bir düşüncedir? Bir ülkeden, o ülkede yaşayan herkes sorumludur. Karşı taraf bir şey yapamıyorsa bir şeyleri yapmalarını beklemek yerine kendiniz de yapabilirsiniz… Ot gibi bekleyip her seçimde umutlanmak ile olacak iş değil.
Çok zekisin sen kanka.

Yurt dışında da bu tarz AAA oyunlar pahalı (€60-70) fakat Türkiye için bu şekilde bir fiyatlandırma resmen saçmalık. Bir oyun için insanlar maaşın %10’unu mu versin?
Gerçekten de saçmalık. Bir de şunu diyeceğim, bu tarz olayların etkilemediği bir kesim varsa, o da ultra zengin olan kesimdir. Ben gerçekten bu fiyatları bu oyunlara yakıştıramıyorum.

• Beğendim
İfadeler: 80
Kışın hem evini ısıtıyor hem oyun oynuyorsun daha ne istiyorsun?(!)
Hocam fiyat uçmuş Turbox önceden bu fiyatta değildi o bile lüks olmuş.

Şu exclusive saçmalığından da bir an önce kurtulsak çok güzel olacak. PC'yi 2. lan olarak görmek resmen saçmalık. Şirketin çıkarı beni ilgilendirmez. Ben parama ve alacağım oyuna bakarım.
Hocam yanlış konu ama yakınşınızı anlıyorum. :D Sizinle aynı fikirdeyim.

Bana kalırsa kişisel görüşüm, ileride donanım üretmeyi de bırakıp bulut sistemine geçecekler. O zaman herkesin elinde bir telefon, tablet, basit fir ofis laptopu olacak. Bu durumda da teknik olarak PC üzerinde geliştirecekler oyunları, herhangi bir konsol devkit olmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.