Hocam napıyon kırılmış oyunlar mı alıyorsun napıyorsun nasıl alıyorsun
Turbox da lüks PC oldu hocam kaç para oldu.Boş ver PlayStation'ı al Turbox bilgisayar yükle virüslü crack oyun oyna miss gibi. (!)
Turbox da lüks PC oldu hocam kaç para oldu.Boş ver PlayStation'ı al Turbox bilgisayar yükle virüslü crack oyun oyna miss gibi. (!)
Turbox da lüks PC oldu hocam kaç para oldu.
Bu nasıl bir düşüncedir? İnsanları ayrıştırmak hiçbir şeye yaramaz. Bir ülkeden, o ülkede yaşayan herkes sorumludur. Karşı taraf bir şey yapamıyorsa bir şeyleri yapmalarını beklemek yerine kendiniz de yapabilirsiniz… Ot gibi bekleyip her seçimde umutlanmak ile olacak iş değil.
Çok zekisin sen kanka.Bu nasıl bir düşüncedir? Bir ülkeden, o ülkede yaşayan herkes sorumludur. Karşı taraf bir şey yapamıyorsa bir şeyleri yapmalarını beklemek yerine kendiniz de yapabilirsiniz… Ot gibi bekleyip her seçimde umutlanmak ile olacak iş değil.
Gerçekten de saçmalık. Bir de şunu diyeceğim, bu tarz olayların etkilemediği bir kesim varsa, o da ultra zengin olan kesimdir. Ben gerçekten bu fiyatları bu oyunlara yakıştıramıyorum.Yurt dışında da bu tarz AAA oyunlar pahalı (€60-70) fakat Türkiye için bu şekilde bir fiyatlandırma resmen saçmalık. Bir oyun için insanlar maaşın %10’unu mu versin?
Hocam fiyat uçmuş Turbox önceden bu fiyatta değildi o bile lüks olmuş.Kışın hem evini ısıtıyor hem oyun oynuyorsun daha ne istiyorsun?(!)![]()
TURBOX Tx45 I7 860 8gb Ram 256gb Ssd 4gb Ekran Kartı 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TURBOX Tx45 I7 860 8gb Ram 256gb Ssd 4gb Ekran Kartı 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Babam döviz kazanıyor diyebilirim.Hocam napıyon kırılmış oyunlar mı alıyorsun napıyorsun nasıl alıyorsun?![]()
Hocam yanlış konu ama yakınşınızı anlıyorum.Şu exclusive saçmalığından da bir an önce kurtulsak çok güzel olacak. PC'yi 2. lan olarak görmek resmen saçmalık. Şirketin çıkarı beni ilgilendirmez. Ben parama ve alacağım oyuna bakarım.
Fransa’daki eylemlerin çoğuna katılıyorum ve ülkeme katkıda bulunuyorum. Aynı performansı sizden de beklerim.