Türkiye'de yaşamadığını nereden biliyorsunuz
Böyle ithamlarda bulunmadan önce gerçekten yapılan yorumun mantıklı olup olmadığını düşünün ondan sonra cevap verin lütfen.
Mantıklıysa tüm Techolay toplanıp protesto yapmamız yok mu? (!)
Türkiye'de yaşamadığını nereden biliyorsunuz
Böyle ithamlarda bulunmadan önce gerçekten yapılan yorumun mantıklı olup olmadığını düşünün ondan sonra cevap verin lütfen.
@Enes3078Fransa’daki eylemlerin çoğuna katılıyorum ve ülkeme katkıda bulunuyorum. Aynı performansı sizden de beklerim.![]()
Ülkede Müslüman çoğunluğu olduğu ve genellikle değerlerime uymadığı için memnun değildim. Kendi inancından olmayan insanlara bile karışıyorlar ve çok fazla mülteci var. Turist olarak bile en fazla 1 hafta durabiliyorum. Tüm sorunları çözülse bile Avrupa gibi bir düşünce yapısının kısa sürede geleceğini düşünmüyorum.Ya sen boş ver, gel Türkiye’de yaşa mücadele et. Gel ses çıkar, boşa tantana yapma. Euro dolar yiyip oturmak kolay.
@995 aha bak tam senlik bunu yap da çok söylenme.Eki Görüntüle 22737
Ben paramın yarısını Dolar yapıp bir köşeye saklıyorum artınca bozduruyorum. En iyisi bu. Altın falan da olabilir. Şu an 110 Dolarım var.
Eki Görüntüle 22737
Ben paramın yarısını Dolar yapıp bir köşeye saklıyorum artınca bozduruyorum. En iyisi bu. Altın falan da olabilir. Şu an 110 Dolarım var.
Ben ettiler demedim zaten hocam. Yanlış anlaşılmasın.Bu imkanları oturarak elde etmediler ki. Bizimkiler seçimden seçime değişim bekliyor. Biri yatırım yapsın diye bekliyor, ekonomi düzelsin diye bekliyor, medya özgürleşsin diye bekliyor. Bu kadar memnun olunmayan bir ortamda her şeyin bu kadar sakin devam edebilmesi gerçekten ilginç. Türkiye’yi medya özgürlüğünde 180 ülke arasında 165. sıraya koymuşlardı ve 164. sırada da Rusya var.
Döviz kuru da bu durumda oldukça oyunlara daha çok zam gelir. Umarım Spotify, Netflix ve YouTube gibi firmalar da sürekli zam yapmaz ve USD kullanmaz.
Kendisi Fransa da eylemlere katıldığını söyledi ve biraz abarttıysam kötü sözler istemeden kullandıysam çok özür dilerim kendisinden sevgili Enes hocam. @80 biraz abartmış olabilirim özür dilerim.Türkiye'de yaşamadığını nereden biliyorsunuz