Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar bu cihaz nasıldır sizce? PS5 kullanıyorum, TV biraz uzak kalıyor. Almayı düşünüyorum. Başka odalarda da kullanırım diye düşünüyorum. Bu cihazda ithalatçı garantisi nasıldır sizce? PS gibi kolay bozulmayan türden bir cihaz mı?

Donma problemi çok okuyorum, biraz kararsızlık yarattı bende bu konu. Tavsiye eder misiniz? 100 Mbps internetim var.

Yorumlarınızı bekliyorum bu hususta.

Son düzenleme:
Şahsen bana gereksiz ve saçma geliyor. Telefonunuza remote play indirip bağlayın, bir de DualSense'i telefona bağlarsanız daha keyifli olacağını düşünüyorum. Cebinizden de para çıkmamış olur.

Hocam açık konuşmak gerekirse biraz heves var. Dedim rahatlık olur hem. TV izlerim, bir yandan elimde oynarım. Aynı anda birden fazla iş yapmayı seviyorum. Kafamı bölerim genelde 2 ya da 3'e. 13-14K civarında fiyatları, pek benim bütçemi aşmıyor. Şarj süreleri nasıl acaba deneyimlediniz mi?

Hocam açık konuşmak gerekirse biraz heves var. Dedim rahatlık olur hem. TV izlerim, bir yandan elimde oynarım. Aynı anda birden fazla iş yapmayı seviyorum. Kafamı bölerim genelde 2 ya da 3'e. 13-14K civarında fiyatları, pek benim bütçemi aşmıyor. Şarj süreleri nasıl acaba deneyimlediniz mi?

100 Mbps bu cihaz için bence yeterli değil. Boşuna almış olursunuz. Mobilden oynamayı deneyin aynı internetle keyif alırsanız kendi deneyiminize göre gidip cihazı alabilirsiniz. Eğer TV Samsung ise ekranı ikiye bölüp kullanabiliyorsun Tizen'de.

PS portal alacağıma Steam Deck falan almayı daha mantıklı buluyorum. En azından sadece Stream etmek dışında dışarıda sağa sola giderken de kullanabileceğin bir şey almış olursun.

Fiyatı gerçekten sizi etkilemiyorsa, hevesiniz geçtikten sonra da verdiğiniz paraya üzülmeyip kullanmaya devam edecekseniz alınır. Şarj sürelerini deneyimlemedim. Şu anki internetinizle telefonunuza vs. yansıtıp deneme kısmına katılıyorum, telefonda sorun yaşarsanız Portal'da da yaşarsınız muhtemelen.

Dostlarım aslında Steam Deck ile kıyaslamamak lazım diye düşünüyorum. Portal tam anlamıyla el konsolu değil aslında. Bu cihaz, daha çok aksesuar gibi düşünüyorum. Ben genelde evde, balkon da keyif yapayım diyorum. Dışarı çok çıkarmayacağım cihazı. PS5 ile aynı ağda olacak. PSP çok kullanırdım eskiden, el konsollarına aşinalığım vardır. Dışarı da pek oyun oynamıyorum açıkçası. @Spartan, @cartel,

100 Mbps internet bana yetiyor aslında ama, sadece evde yetmez mi sizce? Hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Maalesef hocam LG NanoCell var. @Dreamshox

Pek etkilemiyor hocam açık konuşmak gerekirse. Cihazdan hevesim geçse bile satmıyorum genelde. Kutusuna kaldırırım en kötü. @eyre

Üstadım satmayı düşünmüyorum, titiz kullanıcıyım zaten. @miraçov,