Arkadaşlar en sonunda siz bana deck ya da ROG Ally aldıracaksınız bu gidişle. 🤣

Hepsi neredeyse 500 gr üstünde ağırlıkları, hafif cihazlar değiller gerçekten. ROG Ally nasıldır? Bunu da çok övüyorlar çünkü.
@Dreamshox, @mr.esat,

Telefondan ziyade, Tab S9 var elimde onunla nasıl olur? Mobil cihazlarda, cihaz zorlayan bir deneyim mi bu peki? Şarj olsun, ısınma olsun. Telefonda oyun işini pek sevemiyorum dostlar.

İyi dilekleriniz için, ayrıca teşekkür ediyorum.
Tab S9'unuz varsa, bir handheld gamepad alın ve konsola direkt çevirin. Hiç gerek yok masraf yapmanıza. Çünkü süper bir ekran süresi devasa emülasyon seçenekleri ve efsane panelle sizi doyurur.

Uyumlu mu bilmiyorum ürün, lakin uyumlu bir şey bulursanız bu yolda ilerlemeniz daha mantıklı olur derim. Geforce Now gibi bir streaming platformuna para verirsiniz sadece eğer altyapınız güzelse. Güzel değilse de hiç sorun değil, TAB S9 ile PS2, Switch (Kısmen), PS1, Nintendo eski konsolları... Bir çok emülasyon seçeneğiniz mevcut. 8 Gen 2 yeteneksiz bir işlemci değil.

Arkadaşlar en sonunda siz bana deck ya da ROG Ally aldıracaksınız bu gidişle. 🤣

Hepsi neredeyse 500 gr üstünde ağırlıkları, hafif cihazlar değiller gerçekten. ROG Ally nasıldır? Bunu da çok övüyorlar çünkü.
@Dreamshox, @mr.esat,

Telefondan ziyade, Tab S9 var elimde onunla nasıl olur? Mobil cihazlarda, cihaz zorlayan bir deneyim mi bu peki? Şarj olsun, ısınma olsun. Telefonda oyun işini pek sevemiyorum dostlar.

İyi dilekleriniz için, ayrıca teşekkür ediyorum.

Ben aslında tablet önerecektim hocam internet iyiyse onun için bir test edin diye sordum. Tablet varsa dediğinizi rahatça yaparsınız bence. İnternet sıkıntı yaşatırsa bence paket yükseltin.

Tab S9'unuz varsa, bir handheld gamepad alın ve konsola direkt çevirin. Hiç gerek yok masraf yapmanıza. Çünkü süper bir ekran süresi devasa emülasyon seçenekleri ve efsane panelle sizi doyurur.

Uyumlu mu bilmiyorum ürün, lakin uyumlu bir şey bulursanız bu yolda ilerlemeniz daha mantıklı olur derim. GeForce NOW gibi bir streaming platformuna para verirsiniz sadece eğer altyapınız güzelse. Güzel değilse de hiç sorun değil, Tab S9 ile PS2, Switch (kısmen), PS1, Nintendo eski konsolları... Birçok emülasyon seçeneğiniz mevcut. 8 gen 2 yeteneksiz bir işlemci değil.

Gamepad e gerek var mı ya DualSense yeterli olur bence.

Hocam denedim, seste cızırtı ve donma sorunları var. Dokunsal geri bildirim çalışmıyor, uyarlanabilir tetikte sıkıntılı. 2 adet DualSense var elimde. Dinlenme modunda açılmıyor remote play. DualSense ilk seferde çalıştı, şimdi tepki de vermiyor. Güzel çalıştı gibi oldu ilk başta. :D

@Dreamshox, @mr.esat,

Son düzenleme:
Hocam denedim, seste cızırtı ve donma sorunları var. Dokunsal geri bildirim çalışmıyor, uyarlanabilir tetikte sıkıntılı. 2 adet DualSense var elimde. Dinlenme modunda açılmıyor remote play. DualSense ilk seferde çalıştı, şimdi tepki de vermiyor. Güzel çalıştı gibi oldu ilk başta. :D

@Dreamshox, @mr.esat,
Hiç denemedim Dualsense'yi Android'de.
Ben aslında tablet önerecektim hocam internet iyiyse onun için bir test edin diye sordum. Tablet varsa dediğinizi rahatça yaparsınız bence. İnternet sıkıntı yaşatırsa bence paket yükseltin.

Gamepad e gerek var mı ya DualSense yeterli olur bence.
Uzanarak oynamak için lazım.

Tablet stant kılıf var, onu yanıma koyup uzanıyorum. DualSense'de elimde. Konforlu oldu aslında benim için. Donma sorununu da çözdüm gibi. Wi-Fi'de 5G kısmına bağlandım. Çözemediğim 2 şey kaldı. DualSense özelliklerini tam kapsamlı çalıştıramadım. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler çalışmıyor. Bir diğer konu ise PS5 cihazını dinlenme moduna alıp, tabletten devam etmek istiyorum remote play olarak ama oda çalışmadı.

Son düzenleme:
Tablet stant kılıf var, onu yanıma koyup uzanıyorum. DualSense'de elimde. Konforlu oldu aslında benim için. Donma sorununu da çözdüm gibi. Wi-Fi'de 5G kısmına bağlandım. Çözemediğim 2 şey kaldı. DualSense özelliklerini tam kapsamlı çalıştıramadım. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler çalışmıyor. Bir diğer konu ise PS5 cihazını dinlenme moduna alıp, tabletten devam etmek istiyorum remote play olarak ama oda çalışmadı.
Playstation kontrolcüleri diğer platformlarda XBOX kontrolcüleri kadar kapsamlı ve uyumlu çalışmıyor, normal biraz.

Emülasyonu da deneyin derim mutlaka, keyifli oyunlar.

Xbox kontrolcüsü var bende, Windows'ta bile verimli çalışmıyor hocam. Çoğu zaman şarjı bile net göremiyorum. @mr.esat,

Şöyle bir cihaz çıksa, alırım. Deck gibi hatta daha güçlü. :rofl:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-21 173656.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-21 173656.webp
    385,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme: