Bütçe
10.000 TL

METANİC

Başarılı
Herkese merhaba, eğer tam kararlaştırabilirsem yarın yakınımdaki bir telefoncudan bu telefonu alacağım. Cihaz sıfırmış, 2 yıl garantili sadece kutusu açık başka bir kusuru sorunu vs. olmadığı söylendi. Performans odaklı bir cihaz almak istediğim için bu cihazı gözüme kestirdim. Bu fiyata iyi gibi geldi bana siz ne dersiniz alınır mı? Eğer bu fiyatlara performanslı başka cihazlar varsa önerebilirsiniz. 10 ay garantili S20FE gibi bir seçenek de mevcut 9.000 TL o da.

870 ile 865'in farklari 870'in prime cekirdeginin ve GPU'sunun OC'lu olmasi. Saf gucleri cok yakin. S20 FE'nin sogutmasi olmamasi nedeniyle oyunlarda daha erken FPS dusebilir.
Yine de sahsen premium birtakim ozellikler icin S20 FE tercih ederdim. Oyunlarda ucurum farklari olmayacak.

O bütçe için iyi cihaz, SD 870 vardı galiba.

Evet o var cihazda oyun için gayet yeterli diye düşünüyorum. Tek korkum kapalı kutu olmadığı için bir sorun çıkar mı o.

4 ay garantili bir tane satılıyor oturduğum şehirde 11k fiyatı bilemiyorum sıfır olması ve daha ucuz fiyatlı olması yüzünden POCO daha cazip geliyor.

870 ile 865'in farklari 870'in Prime cekirdeginin ve GPU'sunun OC'lu olmasi. Saf gucleri cok yakin. S20 FE'nin sogutmasi olmamasi nedeniyle oyunlarda daha erken FPS dusebilir.
Yine de sahsen premium birtakim ozellikler icin S20 FE tercih ederdim. Oyunlarda ucurum farklari olmayacak.

Hmm o da mantıklı, aklım çok karışık 😅 öneri için teşekkürler.

Evet o var cihazda oyun için gayet yeterli diye düşünüyorum. Tek korkum kapalı kutu olmadığı için bir sorun çıkar mı o.
Performans için tercih edilebilecek bir cihaz ama şahsen kararımı S20 FE'den yana kullanırdım.
Cihazın VC bulundurmaması performansı olumsuz etkileyecek bir husus olsa da diğer alanlarda artısı çok.