AceTeq 4

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Telefonumu alalı 2 yıl 4 ay oldu ve artık batarya ömrü tamamlanmak üzere ya da tamamlandı. Artık şarjımda ani düşüşler meydana geliyor. Bugün şarjım %25 civarından bir anda %1'e kadar dip yaptı; bu önceden sanırım 4 defa daha olmuştu.

Şehir dışı tavsiyelere açığım; yeter ki orijinal malzeme ve adamakıllı işçilik olsun, verdiğim parayı hak etsin.
Önerilerinizi bekliyorum.

Battary Status (1).webp

Son düzenleme:
Üçüncü büyük güncellemesini alacak telefona, maksimum 2 yıllık batarya takan Xiaomi. Sanada yazıklar olsun.

Batarya değşimi kolay bir işlem genelde AA kalite pil takıyorlar Xiaomi'nin bataya konusunda cakma pilleri bayağı fazla Deji pil alıp bence evde takın.

Hocam evde takmak mümkün mü bunu?

Bence mümkün ama alet edavatın sağlam olması lazım iyi işçilik için.
Batarya değişimi yaptınız mı?

Evet, değişim yaptırdım. Şu an eski şarj perfromansına döndü diyebilirim. Bir süre stok kullandıktan sonra Custom ROM'a geçtim. Şu an Android 17 Evolution X 12.1 kullanıyorum daha bugün 12.1 geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260804-125824_Ayarlar.webp
    Screenshot_20260804-125824_Ayarlar.webp
    316,8 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20260804-125811_Google Play Store.webp
    Screenshot_20260804-125811_Google Play Store.webp
    230,8 KB · Görüntüleme: 7
Bence mümkün ama alet edavatın sağlam olması lazım iyi işçilik için.

Evet, değişim yaptırdım. Şu an eski şarj perfromansına döndü diyebilirim. Bir süre stok kullandıktan sonra Custom ROM'a geçtim. Şu an Android 17 Evolution X 12.1 kullanıyorum daha bugün 12.1 geldi.
Ben de custom roma geçeceğim de ilk batarya değişimi yapmam gerekiyor. Nasıl ve hangi marka yaptırdınız?

Ben de custom roma geçeceğim de ilk batarya değişimi yapmam gerekiyor. Nasıl ve hangi marka yaptırdınız?

Ankara'da EvoFone'a yaptırdım, orjinal parça kullandıklarını söylediler. Edindiğim deneyim ve batarya performansı, ısısı tarafında hiçbir fark göremedim. Batarya muhtemelen raf ömründen dolayı kapasitesi bir tık düşüktü. O kadarı da normaldir bence.

Batarya değişimi yaptınız mı?

Hocam evde takmak mümkün mü bunu?

Aşırı basit saç kurutma makinesi bir de 6D cam ekran koruyucu plasitiği bir de 1.5 Philips tornavida işinizi görür bir de b7000/t7000 yapıskan lazım.

Ben de Custom roma geçeceğim de ilk batarya değişimi yapmam gerekiyor. Nasıl ve hangi marka yaptırdınız?

Rova al veya uzun süre kulanrım dersen orijinal taktır orijinal pil Xiaomi'nin zor bulnuyor maalesef yetkili servisten başka sansınız kalmıyor.

Aşırı basit saç kurutma makinesi bir de 6D cam ekran koruyucu plasitiği bir de 1.5 Philips tornavida işinizi görür bir de b7000/t7000 yapıskan lazım.

Rova al veya uzun süre kulanrım dersen orijinal taktır orijinal pil Xiaomi'nin zor bulnuyor maalesef yetkili servisten başka sansınız kalmıyor.
Gsm iletişimle konuştum onlarda rova taktığını söylediler. 1500 lira fiyat verdiler sanırım güvenilir şirket. Telefonu bulunduğum şehirde gündelik teslim edeceğim yer yok kargolayacagim güvenli bir yere.