Anladım teşekkür ederim.Çin pazarı cihazlarda band 20 frekansı olmadığı için normal. POCO cihazları sadece global cihazları oluyor. Band 20 bulunur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
POCO F5 bakabilirsin ek olarak çok bir şey yapmayacaksan.
Bir de oyun oynanılacak.POCO F5 bakabilirsin ek olarak çok bir şey yapmayacaksan.
POCO F5 her türlü iyi cihaz.
Thanos
Üstün
İşini tabii ki görür. Ama burada senin en çok gündelik kullanım için mi, ya da oyun için mi kullanacağına bağlı. Yani iş sende bitiyor. Şu şekil sana bir soru sorayım. 6 saatlik bir batarya ömrü düşünelim bunun kaç saatini oyunda geçirirsin?
Arada sırada sıkıldığımda.İşini tabii ki görür. Ama burada senin en çok gündelik kullanım için mi, ya da oyun için mi kullanacağına bağlı. Yani iş sende bitiyor. Şu şekil sana bir soru sorayım. 6 saatlik bir batarya ömrü düşünelim bunun kaç saatini oyunda geçirirsin?
Thanos
Üstün
@7450 mesajlara gülücük işareti atmak hiç etik bir şey değil. POCO F6'nın oyun haricinde kullanılabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorsanız saygı çerçevesinde tartışalım. Mesaja gülücük atarak kışkırtmak hiç hoş bir şey değil.
Peki, hangi oyunları oynarsın?
Hocam niye günlük kullanılmasın, on numara alet. Fiyatı biraz daha düşer ise harika olur.@7450 mesajlara gülücük işareti atmak hiç etik bir şey değil. POCO F6'nın oyun haricinde kullanılabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorsanız saygı çerçevesinde tartışalım. Mesaja gülücük atarak kışkırtmak hiç hoş bir şey değil.
Thanos
Üstün
Hocam niye günlük kullanılmasın, on numara alet. Fiyatı biraz daha düşer ise harika olur.
Arkadaş eğer, PUBG, CoD, gibi oyunlar oynamıyorsa neden POCO F6 alsın Samsung S23 FE gibi bir model varken? POCO F6 modelinin, daha doğrusu Xiaomi ve Xiaomi cihazların altında üretilen markaların yazılımları pek iyi değil. Kasma, donma, buglar çok fazla oluyor. Kısacası bu bütçe bandında oyun oynanmayacaksa, Samsung gibi bir markanın ürünü almak yerine neden, Çin malı POCO alınsın? Şöyle bir soru sorayım size Samsung'un amiral gemisi ve POCO'nun amiral gemisi cihazı aynı fiyatta olsa hangi cihazı tercih edersiniz? Ben POCO alınmaz diyorum evet. Ama, aynı fiyat bandında eğer çok ağır oyunlar oynanmayacaksa neden POCO F6 tercih edilsin diyorum.
Arkadaş eğer, PUBG, CoD, gibi oyunlar oynamıyorsa neden POCO F6 alsın Samsung S23 FE gibi bir model varken? POCO F6 modelinin, daha doğrusu Xiaomi ve Xiaomi cihazların altında üretilen markaların yazılımları pek iyi değil. Kasma, donma, buglar çok fazla oluyor. Kısacası bu bütçe bandında oyun oynanmayacaksa, Samsung gibi bir markanın ürünü almak yerine neden, Çin malı POCO alınsın? Şöyle bir soru sorayım size Samsung'un amiral gemisi ve POCO'nun amiral gemisi cihazı aynı fiyatta olsa hangi cihazı tercih edersiniz? Ben POCO alınmaz diyorum evet. Ama, aynı fiyat bandında eğer çok ağır oyunlar oynanmayacaksa neden POCO F6 tercih edilsin diyorum.
Arkadaş belki kaçak alacak nereden biliyorsunuz?
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-