@Jonathan Pine mesajlara gülücük işareti atmak hiç etik bir şey değil. POCO F6'nın oyun haricinde kullanılabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorsanız saygı çerçevesinde tartışalım. Mesaja gülücük atarak kışkırtmak hiç hoş bir şey değil.
Tabii fikrimi söyleyeyim. Arkadaş oyun oynayacakmış. Exynos 2200'ü ilk çıktığından beri takip ediyorum; Snapdragon ve Dimensity gibi rakiplerine karşı daha çok performans düşüşü yaşayan bir çip. Samsung'un cihazı soğutması Poco rakipleri kadar iyi değil ve arayüzünün oyun için daha elverişsiz olmasını da katarsam; bütçesine göre F6 ya da X6 Pro almasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Bence oyun oynayan kişi için yüksek hızlı şarj ve daha uzun gidecek bir ekran süresi de şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş eğer, PUBG, CoD, gibi oyunlar oynamıyorsa neden POCO F6 alsın Samsung S23 FE gibi bir model varken? POCO F6 modelinin, daha doğrusu Xiaomi ve Xiaomi cihazların altında üretilen markaların yazılımları pek iyi değil. Kasma, donma, buglar çok fazla oluyor. Kısacası bu bütçe bandında oyun oynanmayacaksa, Samsung gibi bir markanın ürünü almak yerine neden, Çin malı POCO alınsın? Şöyle bir soru sorayım size Samsung'un amiral gemisi ve POCO'nun amiral gemisi cihazı aynı fiyatta olsa hangi cihazı tercih edersiniz? Ben POCO alınmaz diyorum evet. Ama, aynı fiyat bandında eğer çok ağır oyunlar oynanmayacaksa neden POCO F6 tercih edilsin diyorum.

Kulaktan duyma bilgiler, yazılım muhabbeti öyle çok abartılıyor ki kusasım geliyor.

S23FE ile F6 denk cihazlar değil, F6 delip geçer.

Tabii fikrimi söyleyeyim. Arkadaş oyun oynayacakmış. Exynos 2200'ü ilk çıktığından beri takip ediyorum; Snapdragon ve dimensity gibi rakiplerine karşı daha çok performans düşüşü yaşayan bir çip. Samsung'un cihazı soğutması POCO rakipleri kadar iyi değil ve arayüzünün oyun için daha elverişsiz olmasını da katarsam; bütçesine göre F6 ya da X6 Pro almasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Bence oyun oynayan kişi için yüksek hızlı şarj ve daha uzun gidecek bir ekran süresi de şart.

Oynadığı oyunu arkadaş söylese daha iyi bir şekilde tavsiye yapılabilir. CoD, PUBG gibi oyunlar için F6 tabii ki şart. Ama oyun dediği Brawl Stars, FIFA Mobile'de olabilir eğer FIFA Mobile, Brawl Stars oynanacaksa F6'ya gerek yok.

Bu arada tartışmaya son vereyim, 19k fiyata işin sonu.

Vapor chamber farkını derece detayından görebilirsiniz.

1000000622.webp

1000000625.webp

1000002580.webp
1000000668.webp

Son düzenleme:
Baktığımda evet, S23 FE'ye fark atıyor. Ama, ben POCO'ya güvenmiyorum. Bu yüzen de çok ağır oyunlar haricinde tavsiye etmiyorum.

Sebep nedir? Muhtemelen Xiaomi önyargısı. Tüm akrabalarım Xiaomi kullanıyor ve memnunlar hatta bazıları X6 Pro kullanıyor ve aşırı memnun.