Samsung bir türlü sevemedim hocam nedense. Oyun bile oynamıyorum Note 8 Pro yetiyor bile diyebilirim. POCO'yu tavsiye etmeme sebebiniz nedir?

Samsung, Xiaomi cihazlara göre biraz daha stabil. X6, X7 deseydin ben de S24 FE önerebilirdim.
Burada Xiaomi düşmanlığı yapanların çoğu da dandşk cihazlar kullananlar. Gidip yerinde görmen çok daha iyi olur senin için.

Bugün Xiaomi'den kaçtım ve 2 kat mutluyum. S24 FE alın geçin.
Kendi dosyalar,galeri gibi uygulamalarına reklam koyan rezil bir firma. Malzemesi o kadar berbatki bir süre sonra köşelerine basınca içine göçüyor. Güncelleme ömrü. Berbat yazılım.
OS değiştiririm o sorun değil de Note 8 Pro ile böyle şeyler yaşamadım hatta aşırı kaliteli bir telefon. Kulak hizasından kapsız korumasız bir şekilde mermere düşürdüm sağlam çıktı dışarıda falanda düşürdüm çatlak bile yok.
S24FE kesinlikle.

Katılıyorum. Xiaomi biraz Pay to Win mantığı ile çalışıyor. Mi serisinde reklam çıkmıyor çıkarsa da nadiren çıkıyor ama Redmi ve Poco ucuz olunca her yeri reklam.

Berbat yazılım, ısınma, geçmişteki olaylar, güvensizlik, güncelleme almama o kadar fazla ki. Hem S24FE yapay zekalı, güçlü, yazılımı iyi neden ikna olmuyorsunuz ki hocam? Geçmişte olay mı yaşadınız?

Eksik değil fazla hissedersiniz hocam. Kamerası bile kat ve kat daha iyi.
Yazılımı bana ağır geliyor bir şey yaşamadım hocam J7 Core vardı onu duvara fırlattıktan sonra bir daha Samsung almadım.

Samsung, Xiaomi cihazlara göre biraz daha stabil. X6, X7 deseydin ben de S24 FE önerebilirdim.
Burada Xiaomi düşmanlığı yapanların çoğu da dandşk cihazlar kullananlar. Gidip yerinde görmen çok daha iyi olur senin için.
14T falan olabilirdi yine ama Poco direk alınmaz bence hocam. F7 Ultra haricinde.

OS değiştiririm o sorun değil de Note 8 Pro ile böyle şeyler yaşamadım hatta aşırı kaliteli bir telefon. Kulak hizasından kapsız korumasız bir şekilde mermere düşürdüm sağlam çıktı dışarıda falanda düşürdüm çatlak bile yok.

Yazılımı bana ağır geliyor bir şey yaşamadım hocam J7 Core vardı onu duvara fırlattıktan sonra bir daha Samsung almadım.
Hocam bende J2 Core deneyimlemiş birisi olarak Amiral gemisi çok daha farklı ciddiyim sizin ki giriş segmenti. Yanlış hatırlamıyorsam içinde Android Go vardı Core serisinde.

Neden Poco alınmaz hocam? Mi 13 vs. alabilirim sorun Poco serisinde ise.
Ayrımcılık yapıyor hep. Mi 13 biraz eski kalır bu cihazlara göre S24FE iyidir hocam. Aynı zamanda Poco’nun patlamışlığı çok ve cayır cayır yanıyor.

Üst segmente göz kırpan cihazlarla giriş seviyesini kıyaslama.

Hocam bende J2 Core deneyimlemiş birisi olarak Amiral gemisi çok daha farklı ciddiyim sizin ki giriş segmenti. Yanlış hatırlamıyorsam içinde Android Go vardı Core serisinde.
Yoktu hocam normal Android vardı. Peki hocam Xiaomi cihaz olarak ne önerirsiniz?
Üst segmente göz kırpan cihazlarla giriş seviyesini kıyaslama.
Biliyorum sadece yaşadığım olay bu Samsung ile ilgili. Orta giriş segment Note 8 Pro ile memnum kaldığım için Xiaomi ile devam etmek istiyorum. Airfryeri olsun kulaklığı olsun üzmedi beni hep.