Nothing Phone'a yanaşmayı düşünmüyorum. Son part üretimlerinde ekranları sorunlu çıktı. AMOLED yanığı oranı fazla.
S24 FE ile diğer birkaç model arasında gidip geliyorum. En az 4-5 yıl kullanacağım için 8 GB RAM ne kadar yetecek bilemiyorum.

Eğer RAM çok önemliyse aralarından en hafifi nothingos. Ama en güzeli One UI derim. HyperOS maalesef One UI vs gibi iyi bir yazılımdan geçersen zorluk yaşarsın ve diğerlerine göre ağır.

Benim sıradaki telefonum yazılımdan ötürü nothing olur muhtemelen.

Benim sıradaki telefonumun ilk önceliği batarya olacak. Bu yüzden Xiaomi 15 gibi veya 2A Plus alacağım gibi. S22'nin pilinden sonra ilaç gibi gelir.

Eğer RAM çok önemliyse aralarından en hafifi nothingos. Ama en güzeli One UI derim. HyperOS maalesef One UI vs gibi iyi bir yazılımdan geçersen zorluk yaşarsın ve diğerlerine göre ağır.

Benim sıradaki telefonumun ilk önceliği batarya olacak. Bu yüzden Xiaomi 15 gibi veya 2A Plus alacağım gibi. S22'nin pilinden sonra ilaç gibi gelir.
3A serisinin TR piyasasına girmesini bekliyorum ama bu gidişle gelmeyecek gibi. 2A Plus stokları yakında biter. Sadece HB satışı mevcut yanlış görmediysem.

Iki telefon bambaşka dünyalar. Biri Android'deki en hafif yazılıma sahipken oburuyse en ağır yazılımlardan birine sahip. Bence Phone 3'ü bekle. Tabii biraz uzun sürebilir. Ya da Mi 16'yı bekleyebilirsin. 6000 mAh barajını aşacaklar.

Iki telefon bambaşka dünyalar. Biri Android'deki en hafif yazılıma sahipken oburuyse en ağır yazılımlardan birine sahip. Bence Phone 3'ü bekle. Tabii biraz uzun sürebilir. Ya da Mi 16'yı bekleyebilirsin. 6000 mAh barajını aşacaklar.
Mi 16 serisine bütçe yetmez. 2A Plus'a bakabilirim.

Iki telefon bambaşka dünyalar. Biri Android'deki en hafif yazılıma sahipken oburuyse en ağır yazılımlardan birine sahip. Bence Phone 3'ü bekle. Tabii biraz uzun sürebilir. Ya da mi 16'yı bekleyebilirsin. 6000 mAh barajını aşacaklar.

Bilmiyorum daha almam S22'yi iyice kullanayım bakarım.

Bir de Hindistan'a çalışıyorlar.

Sanırsam nothing İngiliz markası gibi görünsede bence Hindistan markası ya :D üretim yerlerinden her şeye kadar hindistana çalışıyorlar.