Detaylar
Kim cevapladı?
Yanlış bilgi: 120 FPS desteği geldi ve geleli 1 yıl oldu.
Oyunla alakalı bir durum bu. Henüz 120 FPS desteği getirilmedi, ama ayarlardan 90 FPS’e kadar çıkarılabiliyordu diye biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mert_45
Uzman
Oyunla alakalı bir durum bu. Henüz 120 FPS desteği getirilmedi ama ayarlardan 90 FPS'e kadar çıkarılabiliyordu diye biliyorum.
Kralım çıkarsamda hala 60 gösteri oyunda 90 yapsamda 60 hissiyatı veriyor incelemelerde filan hiç böyle değildi?
Pil ve performans uygulamasının verilerini temizle. Game Turbo yeni sürüm değilse, onun verilerine güvenme.
Hayır. 120 FPS desteği uzun zaman önce eklendi. Yanlış bilgi vermeyin.
Oyunla alakalı bir durum bu. Henüz 120 FPS desteği getirilmedi ama ayarlardan 90 FPS'e kadar çıkarılabiliyordu diye biliyorum.
Evet 3.7 güncellemesiyle eklendiği söyleniyor.
Hayır yine yanlış bilgi veriyorsunuz. 3.2 güncellemesiyle eklendi.
Ayrıca X6 Pro en fazla 90 FPS destekliyor. 90 FPS görürseniz problem yok demektir.
Mert_45
Uzman
Pil ve performans uygulamasının verilerini temizle. Game Turbo yeni sürüm değilse, onun verilerine güvenme.
Ön belleğimi yoksa tüm verlerimi temizleyeyim
Tüm veriler. Fakat sadece bu söylediğim uygulama için yapın. Ve ekran ayarlarına girip yenileme hızını varsayılan yerine alttaki seçeneği seçip 120Hz olarak ayarla.
Mert_45
Uzman
Tüm veriler. Fakat sadece bu söylediğim uygulama için yapın. Ve ekran ayarlarına girip yenileme hızını varsayılan yerine alttaki seçeneği seçip 120Hz olarak ayarla.
Sağ ol da burası değil mi emin olmak istedim sizi de rahatsız ettim.
Dosya Ekleri
Sağ ol da burası değil mi emin olmak istedim sizi de rahatsız ettim.
Evet doğru yer.