POCO X6 Pro telefon PUBG'de sabit 60 FPS veriyor

Mert_45

Uzman
Oyun için POCO X6 Pro önerdiler alıdım fakat PUBG 60 FPS sabit gösteriyor nedeni nedir?

Yanlış bilgi: 120 FPS desteği geldi ve geleli 1 yıl oldu.
Oyunla alakalı bir durum bu. Henüz 120 FPS desteği getirilmedi, ama ayarlardan 90 FPS’e kadar çıkarılabiliyordu diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunla alakalı bir durum bu. Henüz 120 FPS desteği getirilmedi ama ayarlardan 90 FPS'e kadar çıkarılabiliyordu diye biliyorum.

Kralım çıkarsamda hala 60 gösteri oyunda 90 yapsamda 60 hissiyatı veriyor incelemelerde filan hiç böyle değildi?

Pil ve performans uygulamasının verilerini temizle. Game Turbo yeni sürüm değilse, onun verilerine güvenme.

Oyunla alakalı bir durum bu. Henüz 120 FPS desteği getirilmedi ama ayarlardan 90 FPS'e kadar çıkarılabiliyordu diye biliyorum.

Hayır. 120 FPS desteği uzun zaman önce eklendi. Yanlış bilgi vermeyin.

Pil ve performans uygulamasının verilerini temizle. Game Turbo yeni sürüm değilse, onun verilerine güvenme.

Hayır. 120 FPS desteği uzun zaman önce eklendi. Yanlış bilgi vermeyin.

Ön belleğimi yoksa tüm verlerimi temizleyeyim

Ön belleğimi yoksa tüm verlerimi temizleyeyim

Tüm veriler. Fakat sadece bu söylediğim uygulama için yapın. Ve ekran ayarlarına girip yenileme hızını varsayılan yerine alttaki seçeneği seçip 120Hz olarak ayarla.

Tüm veriler. Fakat sadece bu söylediğim uygulama için yapın. Ve ekran ayarlarına girip yenileme hızını varsayılan yerine alttaki seçeneği seçip 120Hz olarak ayarla.

Sağ ol da burası değil mi emin olmak istedim sizi de rahatsız ettim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-27-20-12-55-688_com.miui.securitycenter.webp
    401,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…