Poco X7 Pro 12 GB ne kadara satılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 328
  • Etiketler Etiketler
    poco pro
Kardeş, bana 8400 Ultra'nın 8S gen 4'ten daha iyi olduğunu söylüyorsun boş yere beğenmedim atacağına geçerli sebep söylesen?

Aynı çip olsa da soğutma/performans profili/fiyat mantığında POCO'nun gerisinde kalır. POCO X7 Pro tamamen gaming odaklı.

Aynı çip olsa da soğutma/performans profili/fiyat mantığında POCO'nun gerisinde kalır. POCO X7 Pro tamamen gaming odaklı.

F7 zaten 37k
Çoğunlukla Phone 3 çok daha önde.

Oyun için önermem, cihazın chipset ve tasarımı dolayısıyla ısınma ve hız düşürme sorunu var.

Eki Görüntüle 247942

Şu görseli bir kere gördüm çoğu kullananda görmedim ya. Birileri stress testi tamamlayamamış demiş inanmadım ya benim S22 bile tamamlıyor ki Vapor chamber var bu cihazda.

İşte bu yüzden F7 ile aynı çipset olsa da POCO X7 Pro'nun gaming olarak gerisinde kalıyor, anlamak zor herhalde neyse.

X7 Pro da ısınıyor hem de fena ısınıyor fan lazım yoksa 120'den 60'a kadar düşüyor

F7 zaten 37k
Çoğunlukla Phone 3 çok daha önde.

Hayır. Ben POCO X7 Pro ile F/P olarak dedim.

Burada mesele “oyunu açar mı?” değil; uzun süre stabil FPS verir mi, elde ısınınca performansı korur mu? Kısmı. Sen gaming için Nothing Phone 3 tercih et arkadaşım, İyi Sosyaller.

Hayır. Ben POCO X7 Pro ile F/P olarak dedim.

Yani adam daha iyi kamera, daha iyi malzeme kalitesi ve AOSP arayüz istemiş olabilir.
Ki oyun konusunda X7 Pro'dan daha iyi.

X7 Pro tam tersini yapıyor işte

X7 Pro da ısınıyor hem de fena ısınıyor fan lazım yoksa 120'den 60'a kadar düşüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…